ΕΛΛΑΔΑ

«Πατριωτική σαλάτα»: Υποψήφιοι με τον Πατούλη Μυλωνάκης και Αϊβαλιώτης

Με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη συντάσσεται για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο δημοσιογράφος και τ. Βουλευτής, Αντώνης Μυλωνάκης.

Την ανακοίνωση έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του Αντώνη Μυλωνάκη, ως υποψήφιου Περιφερειακού́ Συμβούλου Ανατολικής Αττικής, στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική».

«Υποδέχομαι στην οικογένεια της «Νέας Αρχής για την Αττική ένα ενεργό συμπολίτη μας που έχει διαπρέψει στον τομέα του κι έχει υπηρετήσει με σθένος τη χώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γ.Πατούλης.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης ήταν βουλευτής με την Ελληνική Λύση. Ο ίδιος αποχώρησε από το κόμμα ένα μήνα πριν τον πρώτο γύρο των εθνικών εκλογών τον Μάιο, όταν ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος ανακοίνωσε ότι θα εξορίσει σε άλλες εκλογικές περιφέρειες από αυτές που εκλέχθηκαν τρεις βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Μυλωνάκης.

Βουλευτές τους οποίους κατηγόρησε ο Κυριάκος Βελόπουλος για υπόγειες συμφωνίες με τη ΝΔ. Τα ίδια και ο Κωστής Αϊβαλιώτης, ο οποίος κατέβηκε με το ΕΑΝ στις πρώτες εθνικές εκλογές και δεν βρήκε την ψήφο του.

Ο πρώτος κατεβαίνει ανατολικά και ο δεύτερος στα βόρεια!

Τι γραμμάτια ξεπληρώνονται εκεί; Πώς έγιναν αυτές οι συμφωνίες;

Τι σαλάτα έχουν φτιάξει εκεί στην δεξιά πολυκατοικία;

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μου είπε: «Χήρα γυναίκα, ντροπή να μην φοράς μαύρα» – Της απάντησα: «Θα αναστηθεί ο άντρας μου αν φορέσω;»

evosmos

Κόλαφος: Αποκαλύφθηκε η απόλυτη αθλιότητα του Πέτρου Φιλιππίδη

evosmos

Πέθανε η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη

evosmos

Leave a Comment