ΕΛΛΑΔΑ

“Με πήραν τηλέφωνο από την τράπεζα και μου είπαν ότι σου κλείνουμε τον λογαριασμό και τις κάρτες σου”

“Άρχισα και πατούσα και πριν πατήσω τον δεύτερο κωδικό λέω δεν παίρνω ένα τηλέφωνο στην τράπεζα;” είπε ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Με το θέμα της ηλεκτρονικής απάτης και πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή μας το διαδίκτυο ασχολήθηκαν σήμερα στην εκπομπή Ζήσε Αλλιώς. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Δέδες μίλησε για την προσωπική του εμπειρία γιατί παρά λίγο να είναι κι ο ίδιος θύμα.
«Όποιος τη έχει πατήσει αν σηκώσει το χέρι ψηλά. Εγώ πέρυσι το καλοκαίρι ήμουν διακοπές και μόλις είχα ξυπνήσει και μου έσκασε ένα mail -που να πούμε ότι το mail που σου σκάει είναι σαν της τράπεζας της οποίας ανήκεις, όπως τα χρώματα, η γραμματοσειρά- και μου είπανε ότι θα σταματήσει η κάρτα μου» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Δέδες.

«Έτσι όπως ήμουν χωρίς να έχω πιεί καφέ, άρχισα και πατούσα και πριν πατήσω τον δεύτερο κωδικό λέω δεν παίρνω ένα τηλέφωνο στην τράπεζα; Πήρα και μου είπανε σας κλείνουμε τα πάντα τώρα κι έκλεισε ο λογαριασμός μου, οι κάρτες μου» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δάκρυσε η Πέγκυ Ζήνα: «Όλα τα καλά μου τα έφερε στη ζωή μου ο Μητροπάνος, μέχρι και την κόρη μου»

evosmos

Προσοχή μην ξεχάσετε να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας έως 31/12! Τα πρόστιμα είναι τσουχτερά

evosmos

Πόσα νησιά έχει η Ελλάδα; Σε ποια θέση κατατάσσεται στην παγκόσμια κατάταξη με βάση το μήκος της ακτογραμμής της; …

evosmos

Leave a Comment