ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα – Ουγγαρία 13-14: Λύγισαν στα πέναλτι οι μάγκες του Βλάχου, μετά από απίστευτο τελικό

Η Εθνική ομάδα πόλο ηττήθηκε 14-13 στα πέναλτι από την Ουγγαρία μετά από απίστευτο τελικό και ολοκλήρωσε την πορεία της με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο.

Το ματς: Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στον τελικό με γκολ στον παραπάνω. Οι Ουγγροι απάντησαν με δύο γκολ του Ζάλανκι, ο Βάμος έδωσε άερα δύο τερμάτων στους Ούγγρους με τον Παπαναστασίου να μειώνει στο γκολ. Με τέρμα του Φέκετε οι Ούγγροι έκλεισαν την πρώτη περίοδο όντας μπροστά στο σκορ με 4-2.
Στη δεύτερη περίοδο ο Γενηδουνιάς μείωσε με τρομερό σουτ από την περιφέρεια με τον Μάνχερτζ να απαντά αμέσως. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 5-4 με τον Σκουμπάκη να μειώνει με τρομερό σουτ.
Με την έναρξη της τρίτης περιόδου ο Ντίνος Γενηδουνιάς πήρε το όπλο του και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τρομερό σουτ από την περιφέρεια έβαλε μπροστά στο σκορ την Εθνική με 6-5.
Ο Βάμος στον παίκτη παραπάνω έφερε το ματς στα ίσα σκοράροντας μετά από σχεδόν οκτώ λεπτά για τους Ούγγρους, Ο Γκιουβέτσης έδωσε προβάδισμα στην Εθνική πριν ο Μάνχερτζ διαμορφώσει το 7-7 με το οποίο ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος.
Από εκεί και μετά ο τελικός πήρε άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκοράρισμα. Οι Ούγγροι προηγήθηκαν τρεις φορές με τη γαλανόλευκη να ισοφαρίζει ισάριθμες με τον Γενηδουνιά να κάνει το 10-10.

Στο τελευταίο λεπτό και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν αλλά δεν το έπραξαν και έτσι όλα κρίθηκαν στα πέναλτι.
Ελλάδα – Ουγγαρία 14-13 πεν. (10-10 κ.δ.)
Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-1, 3-2, 3-3

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 4, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 2, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Αλαφραγκής, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Γκίλλας, Τζωρτζάρος

Ουγγαρία: Λεβάι, Ανγκιάλ, Μάνχερτζ 3, Πολ, Βάμος 2, Νάγκι, Ζάλανκι 3, Φέκετε 1, Νέμετ, Βάργκα, Γιάνσικ 1, Μόλναρ, Βόγκελ

Η διαδικασία των πέναλτι

10-10 Απέκρουσε ο Ζερδεβάς το πέναλτι του Ντένες Βάργκα.

10-10 Απόκρουση Βόγκελ σε εκτέλεση του Φουντούλη

10-11 Εύστοχη εκτέλεση από τον Βάμος.

11-11 Εύστοχη εκτέλεση από τον Παπαναστασίου.
11-12 Εύστοχη εκτέλεση Ζάλανκι

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δίκη Πισπιρίγκου: «Ήθελε να πάρει το σπέρμα μου για να μου κάνει μάγια» κατέθεσε ο Μάνος!

evosmos

Κορωνοϊός: Ανησυχία από την άνοδο στον αριθμό των διασωληνωμένων – 70% αύξηση στο ιικό φορτίο στη Θεσσαλονίκη

evosmos

Χαρδαλιάς: Αναστέλλονται όλες οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις από την Πέμπτη

evosmos

Leave a Comment