ΕΛΛΑΔΑ

“Πληγώθηκε” το “Βέλος”! Τεράστιο ρήγμα στο αντιτορπιλικό από τη μανία του αέρα (Εικόνες)

Το ιστορικό αντιτορπιλικό πλοίο του Ναυτικού, που βρίσκεται στη Νέα Παραλία και λειτουργεί ως μουσείο του αντιδικτατορικού αγώνα και στολίζει την παραλία της Θεσσαλονίκης δεν άντεξε από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Θεσσαλονίκη από τα ξημερώματα του Σαββάτου με αποτέλεσμα να τρυπήσει, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Να σημειώσουμε ότι το πλοίο στερείται προωστικού σκεύους και απλά ρυμουλκείται από τον Φλοίσβο όπου το αποφασίζουν οι πολιτικές ηγεσίες για να τονιστεί η συμμετοχή του Ναυτικού στον αντιδικτατορικό αγώνα (το πλοίο το είχε πάρει ο ναύαρχος και πρώην Α/ΓΕΝ Ν.Παππάς στο κίνημα του Ναυτικού και το είχε παραδώσει στον βασιλιά (τότε) Κωνταντίνο στην Ιταλία όπου είχε καταφύγει μετά το αποτυχημένο αντιπραξικόπημα του Δεκεμβρίου του 1967).

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ελληνικό υπερόπλο laser ρίχνει drones σε 4 δευτερόλεπτα

evosmos

Ένα… πεμπτάκι από την Κρήτη στην κορυφή του κόσμου! Ο μικρός Ορφέας πήρε το 1ο βραβείο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου

evosmos

Κορινθία: Σήμερα θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 45χρονος Μάνος Καλαϊτζιδάκης

evosmos

Leave a Comment