ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ξυλοφόρτωσαν σερβιτόρο στην Παλιά πόλη – Τι καταγγέλει

Το περιστατικό με τον… λουόμενο σερβιτόρο στη Ρόδο φαίνεται πως άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, καθώς μία νέα καταγγελία εργαζόμενου στο συγκεκριμένο νησί έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με καταγγελία του Πρόεδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, Παναγιώτη Εγγλέζου, θύμα άγριου ξυλοδαρμού από επιχειρηματία φέρεται να έπεσε εργαζόμενος στη Ρόδο, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό, όπως καταγγέλλεται, συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην Παλιά πόλη του νησιού των Δωδεκανήσων. Ο νεαρός, ο οποίος εργαζόταν σε γειτονικό εστιατόριο, αρνήθηκε την πρόταση του επιχειρηματία να πάει για να απασχοληθεί στη δική του επιχείρηση και αυτός αντέδρασε, στέλνοντας 10 άτομα να τον χτυπήσουν!

«Η άρνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο “επιχειρηματίας” να στείλει 10 περίπου άτομα τα οποία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό στέλνοντας τον στο νοσοκομείο. Τη Δευτέρα ο εργαζόμενος και ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Θανάση Σταμούλη θα επισκεφθούν τον Εισαγγελέα για να καταθέσουν όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει», ανέφερε ο κ. Εγγλέζος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ!ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ! “ΒΟΛΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!”

evosmos

ΞΕΣΠΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ :”ΕΞΩ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ; ΚΑΝΕΙΣ!” (ΦΩΤΟ)

evosmos

O Μπαμπινιώτης προειδοποιεί: Η λέξη με τα 5 γράμματα που στη γενική τη «σκοτώνουν» 2 στους 3 Έλληνες

evosmos

Leave a Comment