ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΟΙ ΠΝΙΓΜΟΙ – ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ…

Τέσσερα περιστατικά πνιγμού στη θάλασσα σημειώθηκαν στην χώρα μέσα σε λίγες ώρες.

Το πρώτο τραγικό συμβάν σημειώθηκε το Σάββατο στην Καβάλα και συγκεκριμένα στην παραλία Αμμόλοφοι με θύμα έναν 22χρονο.

Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Χαλκιδική
Την ίδια ώρα ένας 72χρονος έχασε τη ζωή του στην παραλία Χανιώτης του Δήμου Κασσάνδρας Ν. Χαλκιδικής. Ο άντρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Την τελευταία της πνοή άφησε στην παραλία Νικήτης Χαλιδικής μία 58χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Σιθωνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Κατερίνη
Από τη θαλάσσια περιοχή της Παραλίας Κατερίνης ανασύρθηκε και μια 72χρονη στην οποία αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη. Η ίδια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καιρός αύριο: Βροχές στα ηπειρωτικά και νότια θαλάσσια τμήματα το Σάββατο (30/09)

evosmos

Τουρισμός για Όλους: Μεγάλη ανατροπή στις αιτήσεις με Taxisnet

evosmos

Όλοι εναντίον του Μικρούτσικου για όσα είπε για τη σχέση του με την Τρέμη! Γιατί παρεξηγήθηκε η γραία; Μήπως δεν ήταν ο πρώτος;

evosmos

Leave a Comment