ΕΛΛΑΔΑ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης -Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου και του 43χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό του κοριτσιού.

Πρόκειται για τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 43χρονο Γιάννη Σοφιανίδη – Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ

Ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι βίαζε και ανάγκαζε ένα 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό να εκδίδεται για να κερδίζει εκείνος 50 και 70 ευρώ από κάθε παιδεραστή είναι ο Ηλίας Μίχος γεννημένος στις 30-12-1969 στο Αγρίνιο . Τα στοιχεία της ταυτότητάς του αλλά και οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από εισαγγελική εντολή.

Ο 43χρονος Γιάννης Σοφιανίδης


Ο 53χρονος, που κατηγορείται για τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη από τον Κολωνό, δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η αστυνομία να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του, ώστε να αναγνωριστεί από άλλα, πιθανά θύματά του.

Πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας, με πολιτικές φιλοδοξίες, σχέσεις με την Εκκλησία, ο 53χρονος κατηγορείται ότι είχε φτιάξει προφίλ της 12χρονης σε site γνωριμιών και από εκεί έβρισκε τους «πελάτες». Σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικογραφία των 1.000 σελίδων, εξέδιδε το παιδί και φέρεται να είχε επαφές με περισσότερα από 200 άτομα, τα οποία και αναζητούνται από τις αρχές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Επέστρεψαν τα πρώτα προϊóντα της ΑΓΝΟ στα σούπερ μάρκετ

evosmos

Στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής τα τιμολόγια ρεύματος για τον Ιανουάριο

evosmos

Στη “μπουζού”! Όσοι χρωστούν στο δημόσιο πάνω από 100.000 θα μπαίνουν φυλακή – Οι ποινές του νέου ποινικού κώδικα

evosmos

Leave a Comment