ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος: Η Δήμητρα Λιάνη σε ερωτικά τετ α τετ με τον σύντροφό της πάνω σε σκάφος! (Φωτο)

Η Δήμητρα Λιάνη ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της δεκαετίας του 90′, λόγω του γάμου της με τον Ανδρέα Παπανδρέου αποτελώντας την τελευταία γυναίκα της ζωής του.

Η σχέση της με γνωστό ηθοποιό μετά τον χαμό του Ανδρέα

Ήταν το 2000 όταν το περιοδικό «Ciao» αποκάλυψε φωτογραφικά ντοκουμέντα με την Δήμητρα Λιάνη και τον Κώστα Σπυρόπουλο να αποδεικνύουν ότι είναι ζευγάρι!

Η χήρα του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη και ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος ήταν μαζί. Το περιοδικό ήταν το πρώτο που αποκάλυψε τον δεσμό τους. Και εξασφάλισε υλικό από επίσκεψή τους στη Σύρο, το οποίο καταδείκνυε ότι πράγματι είχαν σχέση.

Τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς, οι δυο τους αποφάσισαν να επισκεφτούν το νησί των Κυκλάδων για διακοπές. Αμφότεροι είχαν λάβει τα μέτρα τους προκειμένου να μην τους αναγνωρίσει κανένας αφού δεν ήθελαν να γίνουν αντιληπτοί.

Ωστόσο, δεν ήταν δυνατόν να ξεφύγουν από τον φωτογραφικό φακό του «Ciao», το οποίο είχε όλο το ρεπορτάζ.


«Το χλιδάτο σπίτι στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, λίγο έξω από την Ερμούπολη είναι το μέρος που φιλοξενεί το ζευγάρι για τις λίγες ημέρες που μένουν στη Σύρο.

Οι προφυλάξεις που παίρνουν είναι τεράστιες. Το σπίτι είναι απομονωμένο και οι δημόσιες εμφανίσεις, ακόμα και με το καμουφλάζ, είναι ελάχιστες», αναφερόταν στο σχετικό κείμενο.


Σε άλλο σημείο τονίζονταν: «Η Δήμητρα και ο Κώστας ήταν τόσο προσεκτικοί που όλοι νόμιζαν ή ότι έχουν χωρίσει ή ότι τελικά δεν ήταν ποτέ μαζί. Εκείνοι βρήκαν την ευκαιρία να ξεγλιστρήσουν για λίγο από τον ασφυκτικό κλοιό και να βρεθούν μόνοι στη Σύρο για να χαρούν τον έρωτά τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κ.Βελόπουλος: «Εγώ στο παιδί μου δεν θα έβαζα μάσκα – Κοροϊδεύουν τον κόσμο δεν υπάρχει καμία μελέτη»

evosmos

Kάλυμνος: Πλοίο 176 μέτρων δένει μέσα σε… 3 λεπτά στο λιμάνι – Δείτε βίντεο

evosmos

«Διπρόσωπος» ο καιρός το Σαββατοκύριακο: Ήλιος και συννεφιές το απόγευμα – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

evosmos

Leave a Comment