ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΟΣ ελέγχου η κατάσταση! Εκπαιδευτικός στη Λάρισα θώπευσε νεαρή στη μέση του δρόμου – Τον σταμάτησε ντελιβεράς

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μιας νεαρής γυναίκας στη Λάρισα με δράστη έναν… εκπαιδευτικό!

Όπως κατήγγειλε η 22χρονη γυναίκα, το βράδυ του Σαββάτου επέστρεφε στο σπίτι της, όταν ξαφνικά αντιλήφθηκε ότι ένας άντρας ο οποίος οδηγούσε ποδήλατο την ακολουθούσε. Ξαφνικά, την πλησίασε και την θώπευσε στα οπίσθια!

«Το Σάββατο το βράδυ ήμουν στο σπίτι φίλης μου και έφυγα 1 και κάτι το πρωί. Εκεί που περπατούσα στην Παναγούλη τον βλέπω πρώτη φορά να έρχεται ανάποδα με το ποδήλατο. Στη συνέχεια τον πετυχαίνω σε μια πολυκατοικία στη Μανδηλαρά. Συνειδητοποιώ ότι με ακολουθούσε» κατέθεσε η κοπέλα σύμφωνα με το larissanet.gr

«Νιώθω ότι έρχεται και με θωπεύει στα οπίσθια» περιέγραψε η 22χρονη η οποία πλέον φοβάται να κυκλοφορήσει μόνη της. «Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω μόνη μου ούτε μέρα, ούτε νύχτα» κατέθεσε.

Ωστόσο, για καλή της τύχη, ένας ντελιβεράς που άκουσε τις φωνές της, έσπευσε να ακολουθήσει τον κατηγορούμενο και τον σταμάτησε μέχρι να έρθουν στο σημείο αστυνομικοί.

«Πήγαινα την τελευταία παραγγελία όταν βλέπω τον κατηγορούμενο με τον ποδήλατο στο χέρι να ακολουθεί την κοπέλα. Κάτι δεν μου κολλούσε και σταμάτησα. Τον βλέπω να ανεβαίνει στο ποδήλατο και να συνεχίζει με αργό ρυθμό. Στη συνέχεια ακούω την κοπέλα να φωνάζει. Της λέω ηρέμησε και τον ακολουθώ» κατέθεσε ο διανομέας.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας καταδίκασε σε 8 μήνες φυλάκιση με με τριετή αναστολή τον σάτυρο εκπαιδευτικό, με τη μητέρα του να ζητάει συγγνώμη στο δικαστήριο και τον ίδιο να επικαλείται… ψυχολογικά προβλήματα.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη ως μητέρα και ντρέπομαι για το συμβάν. Είναι κάτι τρομερό και προσβλητικό. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη και εγγυώμαι τη μεταμέλεια του» κατέθεσε η μητέρα του κατηγορούμενου, ενώ ο ίδιος υποστήριξε: «Έχω μετανιώσει και θέλω να ερευνήσω γιατί πραγματοποίησα αυτή την πράξη».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Εικόνες-σοκ σε διαλυμένη γέφυρα – Περνάει πάνω από σταθμό του… ΟΣΕ

evosmos

Ιπποκράτειο για την έγκυο που έχασε το παιδί της: Δεν αιμορραγούσε, δεν χρειαζόταν η άμεση εισαγωγή της

evosmos

Ανεξέλεγκτη ακρίβεια και αντικλεπτικά στα σούπερ μάρκετ – Κλειδώνουν το βρεφικό γάλα στα Τρίκαλα

evosmos

Leave a Comment