ΕΛΛΑΔΑ

ΣΑΝ ΤΗ ΜΥΡΤΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ

Πέντε αλλοδαπούς προσήγαγε η αστυνομία στην Κω για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής που τα ίχνη της εξαφανίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας. Οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι και ένας 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός παραμένει κρατούμενος με την κατηγορία της αρπαγής καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν, φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν η κοπέλα και να συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της.

Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η κοπέλα βιάστηκε απο πέντε Πακιστανους και Μπαγκλαντεσιανους και στη συνέχεια την “ξεφορτώθηκαν”. Κάτι που κανείς δεν πρόκειται να αποκαλύψει ως τις εκλογές! Και αυτό γιατί κρύβονται πολλά από πίσω!

Όπως είπε και ο Στέφανος Χίος στην εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες”, στο νησί της Κω, αρκετά πράγματα λειτουργούν… παράξενα! Από τα χοτ σποτ που υπάρχουν στο νησί, τα βράδυα, βγάζουν παρανόμως τους λ@θρομετανάστες και τους πηγαίνουν για δουλειά σε ξενοδοχεία. Μόνο που αυτά τα ξενοδοχεία, ανήκουν ή έχουν μετοχές, άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας. Τα φθηνά εργατικά χέρια, λοιπόν που χρησιμοποιούν είναι και αυτοί που έβαλαν στο “μάτι” την 27χρονη, τη βίασαν και τη σκότωσαν. ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ολοι στο νησί ξέρουν τι γίνεται αλλά στόματα δεν θα ανοίξουν ως τις 25 Ιουνίου.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα. Η 27χρονη από την Πολωνία είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στο νησί, ενώ ο 28χρονος ομοεθνής σύντροφός της δούλευε κανονικά. Η κοπέλα αποφάσισε να βγει έξω μόνη της. Κάποια στιγμή μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα των πέντε αλλοδαπών (Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών). Τότε, οι αλλοδαποί της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε. Ο Μπαγκλαντεσιανός παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε.

 

 

Όπως προέκυψε όμως, έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας, ενώ ούτε οι κάμερες που ήταν εκεί έδειξαν κάποια κίνηση.

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα απο την Πολωνία.

Ενα ακόμα στοιχείο που προβληματίζει πολύ τις Αρχές είναι το γεγονός ότι ο Μπαγκλαντεσιανός έβγαλε εισιτήριο για εξωτερικό αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί έχουν καλέσει για νέα κατάθεση τον 28χρονο σύντροφο της κοπέλας, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.

ΌΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ – ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που προκαλεί ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Πιλότος βουτάει μέσα στα φλεγόμενα βουνά!

evosmos

Θέρμανση 2022-2023: Τι να προσέξετε σε ξυλόσομπα και τζάκι

evosmos

Σε ισχύ από σήμερα το «Καλάθι των Νονών»

evosmos

Leave a Comment