ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στον Βύρωνα! Τη σκότωσαν τα πιτ μπουλ της; Γυναίκα βρέθηκε νεκρή με δαγκωματιές από σκύλο

Θρίλερ στην περιοχή του Βύρωνα. Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 60 χρονών εντοπίστηκε νεκρή τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι τη , από τον γιό της και στο πρόσωπό της έφερε τραύματα από δαγκωματιές σκύλου.

Οπως έγινε γνωστό στο διαμέρισμα υπήρχαν δύο σκυλιά πιτ μπούλ. Άγνωστο παραμένει εάν πέθανε από παθολογικά αίτια ή από τα δαγκώματα των σκύλων. Η ακριβής αιτία θανάτου αναμένεται μετά την εξέταση που θα γίνει από τον ιατροδικαστή.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από τον γιό της. Τα αποτελέσματα της νεκροτομής αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Σε βάρος του γιού, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης των σκύλων, σχηματίζεται από την αστυνομία δικογραφία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τζόυς Ευείδη για Καινούργιου: «Σήμερα μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο, πιο κάτω δεν πάει»

evosmos

Θεσσαλονίκη: Συγκίνησε η 17χρονη Μαρία που παρέλασε σημαιοφόρος με αναπηρικό αμαξίδιο στην Πολίχνη

evosmos

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 34χρονου από τον Εύοσμο

evosmos

Leave a Comment