ΕΛΛΑΔΑ

Οργή της ΓΣΕΕ για το Νοσοκομείο Χαλκίδας: «Να παραιτηθεί ο διοικητής» για την ανακοίνωση για τον διανομέα

Επιβεβλημένη χαρακτηρίζει την παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, μετά την ανακοίνωση που έβγαλε για τον θάνατο του 46χρονου διανομέα, ο Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος.

Με ανάρτησή του, ο κ. Καραγεωργόπουλος επικρίνει τον διοικητή, καθώς στην ανακοίνωση θανάτου του 46χρονου αναφέρεται ότι δεν ήταν διανομέας.

«Σπεύδει να καλύψει τον εργοδότη αναγράφοντας στο κείμενο του ΔΤ, εντός παρένθεσης «όχι διανομέας». Που το ήξερε άραγε αυτό ο Διοικητής; Ζήλεψε τον επιθεωρητή Κλουζό ή μήπως είναι κολλητός του ο εργοδότης; Έλαβε μήπως εντολή άνωθεν να «συγκαλύψει» την υπόθεση;» γράφει ο κ. Καραγεωργόπουλος.

«Ο συνάδελφός μας ήταν ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ – ΑΔΗΛΩΤΟΣ και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ- και εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης κάνοντας ΔΙΑΝΟΜΕΣ με ΠΟΔΗΛΑΤΟ μέσα στον καύσωνα τις μεσημβρινές ώρες 12.00-17.00 που απαγορεύεται. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο κύριε Διοικητά και το ΔΤ που εκδώσατε σας καθιστά «ντροπή» της δημόσιας διοίκησης, προσθέτει.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» πιθανόν αλλάζει πορεία – Πού κινείται τις τελευταίες ώρες

evosmos

Γιάννενα: Βρήκε νεκρό στο κρεβάτι τον 33χρονο γιο της – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι

evosmos

«Μωρέ τι λέω σήμερα;»: Η σπάνια αναφορά της Μενεγάκη στον Ματέο και τα υπονοούμενα για τα προβλήματα του γάμου της (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment