ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ:Στις 21 Μαΐου κρίνεται αν θα συνεχίσουμε #σταθερά μπροστά ή θα γυρίσουμε στις αυταπάτες

Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου

Η κάλπη της 21ης Μαΐου είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Σε αυτή θα κριθούν τα πάντα. Σε αυτή θα κριθεί αν θα μπουν οι βάσεις για μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση. Από αυτήν θα κριθεί αν θα προχωρήσουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε στις αυταπάτες που σπρώχνουν τη χώρα στον γκρεμό. Αν θα κατοχυρώσουμε τις επιτυχίες της οικονομικής μας πολιτικής ή θα επιστρέψουμε σε ένα περιβάλλον υψηλών φόρων και μηδενικής ανάπτυξης. Αν θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα σύνορά μας ή θα γυρίσουμε σε μία Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι». Αν η φωνή της Πατρίδας μας θα μετράει στην Ευρώπη ή όχι. Αν θα συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε και να ενισχύουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις ή θα τις εγκαταλείψουμε θεωρώντας πως «η άμυνα δεν είναι αυτοσκοπός». Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος.

Η χώρα δεν έχει περιθώρια για πειράματα, δεν αντέχει άλλες περιπέτειες. Χρειάζεται συνέπεια, συνέχεια και σταθερότητα που εγγυώνται τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες κάθε πολίτη για ατομική προκοπή και συλλογική πρόοδο. Που διασφαλίζουν την πορεία για μια Ελλάδα ισχυρή και περήφανη. Και μια Θεσσαλονίκη που κερδίζει τη θέση που δικαιούται στο χάρτη του μέλλοντος.

Σταύρος Καλαφάτης

Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Α΄ Θεσσαλονίκης
Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΝΩΣΤΟΣ 35ΧΡΟΝΟΣ YOUTUBER ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΜΕΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ! ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 7 ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ 4 ΚΙΝΗΤΑ!

evosmos

Αλαβάνος: «Κανείς αντίπαλος δεν έκανε τόσο μεγάλη ζημιά στην Αριστερά όσο ο ΣΥΡΙΖΑ»

evosmos

Αγία Πελαγία: Αυτή είναι η μητέρα δύο παιδιών που πέθανε στην κακοκαιρία – Οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας

evosmos

Leave a Comment