ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στον Βόλο! Αυτοκτόνησε πυροσβέστης πατέρας 5 παιδιών…

Ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι του προκειμένου να περπατήσει στη συνηθισμένη διαδρομή και η οικογένειά του τον περίμενε μάταια όλη τη νύχτα να επιστρέψει στο σπίτι,

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βόλο καθώς ένας πυροσβέστης ηλικίας 45 ετών, ο οποίος μάλιστα ήταν και πατέρας 5 παιδιών, έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο.

Σύμφωνα με το gegonota.news πρόκειται για τον Β.Τ., ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε και βρέθηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή του Αγίου Ονουφρίου, κοντά σε ένα ξωκκλήσι.

Ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να περπατήσει στη συνηθισμένη διαδρομή του από τον Άγιο Ονούφριο προς τις Σταγιάτες. Πήρε, όμως, μαζί του και ένα παλιό περίστροφο συγγενικού του προσώπου και σε όταν έφτασε έξω από το ξωκκλήσι του Αγ . Παντελεήμονα, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Η οικογένειά του τον περίμενε μάταια όλη τη νύχτα να επιστρέψει στο σπίτι, ωστόσο ανησύχησαν και όταν ξημέρωσε οι συγγενείς του άρχισαν να τον ψάχνουν, εντοπίζοντάς τον τελικά νεκρό. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί και στο σημείο μετέβη άμεσα περιπολικό, όπως και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο αυτόχειρας υπηρετούσε στο πεζοπόρο τμήμα του πυροσβεστικού κλιμακίου της ΒΙ.ΠΕ. Βόλου και, σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του, ήταν «κλειστός» άνθρωπος, αφοσιωμένος στην οικογένειά του. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, εξαιτίας του οποίου απουσίαζε συχνά από τη δουλειά του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εφάπαξ το βοήθημα στους συνταξιούχους – Τι αλλάζει στις συντάξεις, ΕΦΚΑ εισφορές

evosmos

Πρώην διευθυντής φυλακών παρακολουθούσε με «κοριό» τις συνομιλίες συναδέλφων του

evosmos

Κορωνοϊός: Ημέρα – σοκ με 34 νεκρούς και 2.556 νέα κρούσματα

evosmos

Leave a Comment