ΕΛΛΑΔΑ

«Σκότωσα τον πατέρα μου γιατί θα με σκότωνε» είπε ο 38χρονος – Δάκρυα στην Άρτα για τον 65χρονο δάσκαλο

Μουδιασμένη παρακολουθεί η Άρτα τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση-ψυχώ με την δολοφονία του 65χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού φυσικής αγωγής, από τον ίδιο τον γιο του.

Ο 38χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του ενώ επέστρεφαν από το νοσοκομείο Λαμίας στο σπίτι τους, περιπλανιόταν σαν αγρίμι για μέρες σε ορεινή περιοχή της Φθιώτιδας, είπε με παγωμένο ύφος στους αστυνομικούς: «Είχαμε τσακωθεί λίγη ώρα νωρίτερα. Φτάσαμε στο σημείο που σας οδήγησα και βρήκατε τη σορό του κι εκεί τον σκότωσα. Τον σκότωσα γιατί θα το έκανε εκείνος. Πήρα μια πέτρα και τον χτύπησα στο κεφάλι. Ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου» είπε ο πατροκτόνος.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τις περιγραφές του δράστη για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε με χτυπήματα στο κεφάλι και δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Την ίδια στιγμή στην Άρτα, όσοι γνώριζαν τον 65χρονο που είχε ενεργή πολιτιστική δράση στην περιοχή, μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια:

Όπως δήλωσε μαθητής του στον Alpha: «Ήταν δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξεως, παιδαγωγός, ψυχολόγος ακούραστος και πάντα χαμογελαστός, με χιούμορ, μεταδοτικότατος, διαφοροποιούσε τη διδασκαλία του ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χορευτή, μας έδειχνε χωριστά αν χρειαζόταν τα βήματα του χορού και έχανε ακόμα και τα διαλείμματά του για να μας βοηθήσει. Είχε μεγάλη αγάπη και πάθος, μεγάλο έρωτα για το χορό και μας το μετέδιδε και εμάς αυτό. Μας είχε πειθαρχημένους, ήταν ένας συνδυασμός του νέου δασκάλου με τον παλιό. Ο γιος του ήταν ένα πάντα χαμογελαστό παιδί, με χιούμορ και με τα πειράγματα. Δεν ξέρω τι συνέβη στην οικογένεια…».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Επεμβαίνει το ΕΣΡ μετά τα χυδαία σχόλια κατά Σ.Κασσελάκη

evosmos

Συνελήφθη πρώην παίκτρια ριάλιτι για συμμετοχή σε κύκλωμα νοθείας καυσίμων και ποτών

evosmos

Ελληνίδα τουρίστρια στο Ντουμπάι: Κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν ζωντανή την οικονομία τους

evosmos

Leave a Comment