ΕΛΛΑΔΑ

Σουφλί: «Την έδεσαν με καλώδια» – Τι λέει ο αδερφός της 69χρονης που ληστές την έστειλαν στη ΜΕΘ

Συγκλονίζει η περιγραφή του αδερφού της γυναίκας που έπεσε θύμα επίθεσης από ληστές στο Σουφλί και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Οι δράστες, αφού μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας στο Σουφλί από το παράθυρο της κουζίνας που ήταν ανοιχτό, την έδεσαν και τη φίμωσαν για να μπορέσουν να τη ληστέψουν.

Αφού την ακινητοποίησαν έψαξαν ολόκληρο το σπίτι και πήραν το ποσό των 300 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα, ενώ έφυγαν αφήνοντας δεμένη τη γυναίκα. Η ηλικιωμένη κατόρθωσε να λυθεί και έτρεξε στο σπίτι του αδελφού της για να ζητήσει βοήθεια.

«Η αδερφή μου ήταν εδώ, ήρθε από νωρίς, την Παρασκευή μέχρι τις 10 παρά τέταρτο ήταν εδώ. Πήγε στο σπίτι, από ό,τι μας είπε άκουσε έναν θόρυβο, βγαίνει να κλείσει το παράθυρο. Εκεί την βούτηξε ένας από τα μαλλιά και από τον λαιμό και την τράβηξε μέσα. Τη δέσανε με καλώδια. Έκοβαν καλώδια. Της δέσανε τα χέρια και τα πόδια και της έβαλαν ένα φίμωτρο. Δύο ήταν αυτοί. Τελικά εκεί έγινε το σώσε. Αναποδογύρισαν τα πάντα μέσα, έκατσαν έφαγα σαν κύριοι», είπε ο ίδιος μιλώντας στο MEGA.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτά είναι τα πιεστικά μηνύματα που έστελνε ο Μάνος Παπαδόπουλος σε κοπέλες για να πάνε σε πάρτι στις σουίτες (φωτό)

evosmos

Έρχεται «σκανάρισμα» τραπεζικών λογαριασμών σε βάθος δεκαετίας – Ηλεκτρονική πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία

evosmos

Πετρούπολη: Νηπιαγωγός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου – Τι λέει ο πατέρας

evosmos

Leave a Comment