ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινεί η κόρη της Δημητρίου για τον θάνατο του Στήβ Κακέτση: «Ο μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα»

Σε ηλικία 73 ετών άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή ο πασίγνωστος επιχειρηματίας Στήβ Κακέτσης, ο οποίος άφησε το στίγμα του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Έχοντας δώσει μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας, ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Για τον χαμό του, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, που υπήρξε ζευγάρι για αρκετά χρόνια με τον Στήβ Κακέτση, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση: «Έφυγε από τη ζωή ο μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα» έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

 

Η Όλγα είχε πολύ καλές σχέσεις με τον σύντροφο της μητέρας της, στον οποίο μάλιστα είχε μεγάλη αδυναμία και έβλεπε στο πρόσωπό του μια πατρική φιγούρα.

Ο φλογερός έρωτας του επιχειρηματία με την Άντζελα Δημητρίου, ήταν και η αιτία που ο ίδιος χώρισε με την Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία είχε αποκτήσει έναν γιο.

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού» και συμπλήρωσε: «Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ» είχε δηλώσει ο επιχειρηματίας στο περιοδικό «Εγώ».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: Σύγχρονη, εξωστρεφής και δυναμικά αναπτυσσόμενη η Θεσσαλονίκη του 2030.

evosmos

Επίδομα 800 ευρώ: 10.000 οι αιτήσεις στην Εργάνη -Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε

evosmos

ΕΚΠΟΙΖΩ: «Δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των καταναλωτών το καλάθι του νοικοκυριού»

evosmos

Leave a Comment