ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Στη φυλακή ο 52χρονος που κατηγορείται πως βίαζε την κόρη του με νοητική υστέρηση για 18 χρονια

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε σήμερα στις 12:00 ενώπιον του ανακριτή Καβάλας όπου και έκρινε την προσωρινή κράτησή του
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 52χρονος πατέρας που κατηγορείται πως βίαζε την 25χρονη -πλέον- κόρη του με νοητική υστέρηση.
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε σήμερα στις 12:00 ενώπιον του ανακριτή Καβάλας όπου και έκρινε την προσωρινή κράτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr και την έρευνα της Εισαγγελίας, η καταγγελία αναφέρει πως η κοπέλα φέρεται να βιαζόταν από όταν ήταν 8 ετών, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται έρευνα για το κατά πόσο ο 52χρονος -που είναι Ρομά- ασελγούσε σε βάρος και των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας.

Η οικογένεια διέμενε έξω από έναν οικισμό Ρομά ο οποίος βρίσκεται κοντά σε χωριό του δήμου Νέστου. Σύμφωνα με πηγές της Voria.gr, η οικογένεια διαβιούσε υπό άθλιες συνθήκες, ενώ η καταγγελία στις αρχές φέρεται να έγινε από άτομο του κοντινού οικισμού καθώς παρατηρούσε από καιρό ύποπτη συμπεριφορά. Να σημειωθεί πως στο σπίτι έμενε και η μητέρα των παιδιών.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες δυνάμει εντάλματος με τις κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών αλλά και της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Ανακριτή.

Ο ιατροδικαστής έχει διενεργήσει εξέταση σε 11 μέλη της οικογένειας -έξι άνδρες και πέντε γυναίκες- για να διαπιστωθεί ποιοι έπεσαν θύματα του συλληφθέντα, ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις DNA που θα ρίξουν φως στο εάν κάποια από τα παιδιά της οικογένειας αποκτήθηκαν από τον βιασμό της 25χρονης σήμερα κόρης από την οποία ξεκίνησε η καταγγελία.

Οι ίδιες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως το μικρότερο παιδί στο οποίο έγινε η εξέταση ήταν κάτω του ενός έτους.

Από τις πρώτες στιγμές στην παράγκα στην οποία διέμενε η οικογένεια μετέβησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου, ενώ πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μετακινηθεί από το σπίτι σε άλλον οικισμό, σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λονδίνο: Έχασαν τους Έλληνες εργαζόμενους τα κορυφαία εστιατόρια – Οι επιπτώσεις του Brexit

evosmos

Στεφανίδης Παναγιώτης Υποψ. Περιφ. Σύμβουλος Νομού Θεσσαλονίκης “Πράξεις Για Την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”

evosmos

Κρήτη: Βίντεο από την εξουδετέρωση νάρκης σε θαλάσσια περιοχή

evosmos

Leave a Comment