ΕΛΛΑΔΑ

Συντάξεις Απριλίου 2023: Οι ημερομηνίες που θα γίνουν οι πληρωμές για όλα τα ταμεία

Την εβδομάδα αμέσως μετά την 25η Μαρτίου 2023 θα ξεκινήσει και η πληρωμή για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Απριλίου 2023 από τον e-ΕΦΚΑ.

Με στόχο τη μείωση συνωστισμού αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ, και την έγκαιρη διανομή των συντάξεων του τ. ΟΓΑ μέσω ΕΛΤΑ, οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Απριλίου 2023 του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) θα καταβληθούν τμηματικά.

Ειδικότερα οι ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων είναι οι εξής:

– Tρίτη 28 Μαρτίου 2023 θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

– Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

– Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καταγγελία – σοκ στη Θεσσαλονίκη: Την εξέδιδε και την απειλούσε με όπλο για να πάρει τα χρήματα

evosmos

Μητέρα στα 16, γιαγιά στα 33 της: Η Παγώνα Νικολάου συμβουλεύει – Μην παντρεύεστε. Σπουδάστε, ζήστε, δουλέψτε – ΦΩΤΟ

evosmos

Ηράκλειο: Οι διάλογοι που «έκαψαν» τον διεφθαρμένο λιμενικό

evosmos

Leave a Comment