ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑΣ 55ΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΦΗΝΕΙ ΟΡΦΑΝΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος.

Πρόκειται για τον 55χρονο Θ.Π., ο οποίος επιχειρούσε μαζί με άλλους πυροσβέστες στην κατάσβεση φωτιάς σε ξερά χόρτα στη Συμμαχική Οδό.
Πώς έχασε τη ζωή του ο πυροσβέστης
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άτυχος πυροσβέστης ένιωσε αδιαθεσία την ώρα της επιχείρησης και ενημέρωσε σχετικά τους συναδέλφους του. Ο 55χρονος έχασε τις αισθήσεις του, λιποθύμησε και χτύπησε το κεφάλι του.
Οι συνάδελφοί του κάλεσαν άμεσα το 166. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο. Μέλη του πληρώματος κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν.

Πατέρας δύο παιδιών ο άτυχος πυροσβέστης
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο 55χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού 23 και 20 ετών.
Οι συνάδελφοι του 55χρονου είναι συγκλονισμένοι, μη μπορώντας να πιστέψουν τον χαμό του άτυχου άνδρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Rafale-Τανάγρα: «Ο μπαμπάς μου είναι εκεί» – Η μικρούλα που έκλεψε καρδιές στην Τανάγρα

evosmos

Βόλος: Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που παρασύρθηκε από μηχανή – «Ήταν μεθυσμένος, ζητάω δικαιοσύνη»

evosmos

Συγκλονιστικό – Βόλος: Ζευγάρι πέθανε την ίδια μέρα με διαφορά ελάχιστων λεπτών

evosmos

Leave a Comment