ΕΛΛΑΔΑ

Τα “χάλασαν” στη μοιρασιά; Οικονομικοί λόγοι τον οδήγησαν στο έγκλημα ισχυρίστηκε ο 45χρονος Αλβανός

Παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα στην Αστυνομία ο δράστης για τη δολοφονία του 50χρονου Αλβανού, μπροστά από βενζινάδικο στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για 45χρονο, συμπατριώτη του θύματος.

Συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, έφτασε το απόγευμα στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ομολογώντας την πράξη του και θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των διωκτικών Αρχών.

Κατά πληροφορίες, ο 45χρονος ισχυρίζεται ότι υπήρξε φίλος με το θύμα κι ότι η αιτία του καβγά τους ήταν οικονομικοί λόγοι. Παραμένει υπό κράτηση και αυτή τη στιγμή εξετάζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Nέα τεχνολογία και διαλογή με ρομπότ στο ΚΔΘ του ΕΛΤΑ στο Ωραιόκαστρο

evosmos

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

evosmos

Ο Λαός δεν ξεχνά κύριε Γεωργιάδη! Όλα εδώ θα πληρωθούν – “Βόλεψε” την κόρη της Ε.Μανωλίδου στο Ελληνικό

evosmos

Leave a Comment