ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόδρομος Δανιηλίδης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Ο Πρόδρομος Δανιηλίδης αποτελεί την νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κ. Δανιηλίδη:

«Ονομάζομαι Δανιηλίδης Πρόδρομος και έχω γεννηθεί το 1974 στην Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένος με τη Μητράκα Ελένη και έχουμε τέσσερα υπέροχα παιδιά, τη Ζωή την Ευαγγελία , την Ευφροσύνη και τον Αμβρόσιο.

Από τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα μέχρι και σήμερα δραστηριοποιούμαι στον Εύοσμο ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ξεκίνησα σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών συσκευών και έχω κατασκευαστική εταιρεία. Παράλληλα τα τελευταία εννιά χρόνια διατηρώ κατάστημα χονδρικής και λιανικής πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού.

Ο αθλητισμός ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου καθώς υπήρξα αθλητής καλαθοσφαίρισης στον Αίαντα και στην Α.Ε Ευόσμου ενώ ήμουν και ενεργό μέλος της Λ.ΕΦ.Ε.Δ από τις πρώτες ώρες της λειτουργίας της. Επιπρόσθετα είμαι και εν ενεργεία αθλητής πρακτικής σκοποβολής στον Σ.Κ.Β.Ε.

Μέσα από την ιδιότητά μου ως ελεύθερος επαγγελματίας και μέσω της ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό, διαθέτω την ευελιξία, την αποφασιστικότητα και το πάθος να αγωνιστώ για την ανάπτυξη του δήμου μας.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» της κυρίας Μαρίας Μανούκα μιας αξιόλογης γυναίκας με όραμα, θέληση, ικανότητα και πραγματικό ενδιαφέρον για το κοινό καλό.

Με γνώμονα την προσφορά στην κοινότητά μας, υπόσχομαι να εργαστώ για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, την προώθηση του αθλητισμού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χωρίς delivery και courier αύριο η Αττική και η Κρήτη – Τι θα γίνει με τα καταστήματα

evosmos

Αεροδρόμια: Στοχευμένα τεστ σε τουρίστες με «barcode» από την 1η Ιουλίου

evosmos

Γιάννης Στάνκογλου: «Έπαθα σοκ, την είδα κι έκλαψα τρεις φορές»

evosmos

Leave a Comment