ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρεκόρ συμμετοχής στην Eθελοντική Aιμοδοσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ρεκόρ συλλογής μονάδων αίματος και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο απαγορεύσεων λόγω της πανδημίας, κατέγραψε η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από αίμα.
Δεκάδες πολίτες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, έδωσαν το “παρών” στην αιμοδοσία που διεξήχθη χθες, Τρίτη 26 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο Ευόσμου, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση 65 μονάδων αίματος, αριθμός που αποτελεί τον υψηλότερο που σημειώθηκε ποτέ τα τελευταία χρόνια. Ιδιαίτερα ενθαρρυντική κρίνεται δε, η προσέλευση νέων εθελοντών αιμοδοτών, οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά στη αιμοδοσία για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.
“Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εθελοντές αιμοδότες μας, οι οποίοι προσέφεραν με το αίμα τους ένα ανεκτίμητο δώρο Ζωής προς τους συνανθρώπους μας, κάνοντας πράξη τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η αγάπη είναι στο αίμα μας. Η αύξηση του αριθμού των αιμοδοτών και των συγκεντρωμένων μονάδων αίματος – ειδικά σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που λόγω της υγειονομικής κρίσης οι ελλείψεις σε αίμα είναι μεγάλες – μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε αυτήν την προσπάθεια, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα ελπίδας για την υπεράσπιση του σημαντικότερου αγαθού του ανθρώπου που είναι η υγεία” τόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους εργαζόμενους του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας για το έργο τους.
Το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας ευχαριστεί το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για την άριστη συνεργασία στην πραγματοποίηση της αιμοδοσίας, ενώ θερμές ευχαριστίες απευθύνει στους παλαιότερους αλλά και τους νέους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν για να δώσουν αίμα, συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που κάθονται

Μπορεί να είναι εικόνα κάθεται και στέκεται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που κάθονται

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που κάθονται

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δωρεάν τεστ στο προσωπικό Παιδικών Σταθμών σε Κορδελιό και Εύοσμο

evosmos

Μήνυση στο δήμαρχο και στον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου από μητέρα μαθητή

evosmos

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

evosmos

Leave a Comment