ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννης Καμαρινός: “ΝΕΑ ΠΝΟΗ”: ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!

Με επίσημη ανακοίνωση του ο δήμος Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλοι δήμοι της χώρας ξεκινούν την παροχή βοήθειας για την μεταφορά ευάλωτων πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα στα οποία οφείλουν να προσέλθουν, ώστε να εμβολιαστούν κατά της covid-19.
Δυστυχώς τέτοια παρόμοια ανακοίνωση για ηλικιωμένους, για ανθρώπους που ζουν μόνοι τους και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν αλλά και συμπολίτες μας που αδυνατούν για πολλούς άλλους λόγους να πάνε μόνοι για το εμβόλιο δεν είδαμε πουθενά στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου μας που έχει μετατραπεί σε μανιφέστο της “Νέας Πνοής”.
Επειδή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς την θυμήθηκαν για να δείξουν ότι έχουν ευαισθησίες, ας το κάνουν και πράξη και ας αγκαλιάσουν τους συνανθρώπους μας σε αυτό το σοβαρό ζήτημα.
Αν τους είναι πολύ δύσκολο να σκεφτούν πως θα το κάνουν ας πάρουν πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Θεσσαλονίκης. Δεν είναι ντροπή!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK:

“ΝΕΑ ΠΝΟΗ”: ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!
Με επίσημη ανακοίνωση του ο δήμος Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλοι…

Δημοσιεύτηκε από Ιωάννης Καμαρινός στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κλ. Μανδαλιανός: «Θεατρίνος υπήρξα μόνο στη σκηνή»

evosmos

ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

evosmos

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο για τις ομάδες στον Εύοσμο-Τον ρώτησαν «τί ομάδα είσαι;»

evosmos

Leave a Comment