LIFE STYLE ΚΟΣΜΟΣ

Τελικά το πήρε το κορίτσι: 92χρονος εργένης παντρεύτηκε την 83χρονη αγαπημένη του & τους καμάρωσε όλη η πόλη

Νίκη Μουλά
Ο 92χρονος εργένης, Τζόε Ποτεντζάνο, παντρεύτηκε τη σύντροφό του, την οποία είχε γνωρίσει πριν 64 χρόνια σ’ έναν άλλο γάμο.

Ειδικότερα, ο έρωτάς του για την χήρα, Μαίρη Έλκιντ, τον έκανε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία στα 92, 64 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση, στον γάμο της αδερφής του, όπου εκείνη ήταν η κουμπάρα και εκείνος ήταν κουμπάρος.

Η ιστορία του έρωτά τους έγινε πρώτο θέμα στις ειδήσεις και περιελάμβανε μια κοινή τους εμφάνιση στο “The Drew Barrymore Show”.

Στις 15 Οκτωβρίου του 2023, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με περίπου 90 άτομα καλεσμένους, στο Νιου Τζέρσεϊ, με την 83χρονη Μαίρη να φοράει ένα κομψό φόρεμα με δαντέλα 84 ετών, ενώ ο Τζόε ένα κλασικό κοστούμι με μπλε γραβάτα.

Το ζευγάρι συναντήθηκε στο γάμο της αδερφής του γαμπρού, το 1959, αλλά ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους. Ο Τζο πήγε στο κολέγιο και η Μαίρη εργάστηκε ως χορεύτρια στο Radio City Music Hall στη Νέα Υόρκη και σε μια εταιρεία μπαλέτου πριν γνωρίσει τον εκλιπόντα σύζυγό της.

“Στην πραγματικότητα, ο Τζο ήταν στο γάμο μου και ήμασταν πάντα πολύ δεμένοι μέσω των οικογενειακών λειτουργιών όλα αυτά τα χρόνια. Το πώς βρεθήκαμε ξανά μαζί ήταν σε μία βάφτιση και καθόμασταν εκεί, και ο Τζο αποφάσισε να με ρωτήσει αν θα ήθελα να πάω για καφέ ή μεσημεριανό μαζί του μια μέρα”, υπογράμμισε η νύφη.

Πως πήρε τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί ο 92χρονος εργένης
Από την πλευρά του, ο 92χρονος επεσήμανε “δεν εύχομαι τη μοναξιά σε κανέναν. Μας επηρεάζει όλους. Μερικοί από εμάς παραμένουμε σιωπηλοί, αλλά σκέφτηκα ότι δεν σκοπεύω να μείνω σιωπηλός, όταν ξέρω ότι η ζωή μου ντριμπλάρεται μακριά μου στα τελευταία μου χρόνια”.

Παραδέχτηκε, επίσης, ότι σκέφτηκε τη Μαίρη πολλές φορές, νομίζοντας ότι ήταν και οι δύο μόνοι και η λύση φαινόταν απλή: θα τηλεφωνήσει και θα την ζητήσει σε ραντεβού.

“Όλοι οι φίλοι μου μπορούν να στο απαντήσουν. Ήμουν απλα ηλίθιος. Ήμουν ο πρώτος που είπε “σ’ αγαπώ” και έπρεπε να το είχα πει νωρίτερα”, απάντησε στην ερώτηση γιατί της ζήητησε ραντεβού εννέα χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Η τελετή έγινε σε μία εκκλησία που επισκέπτεται συχνά το ζευγάρι και ακολούθησε μία μεγάλη γιορτή με DJ, που κράτησε όλη τη νύχτα και έπαιζε ιταλική μουσική, καθώς φίλοι και οικογένεια του ζευγαριού ήρθαν από όλη τη χώρα για να συμμετάσχουν στην γιορτή τους.

“Είμαστε Ιταλοί, οπότε ξεχάστε το. Ήταν σαν να είχαμε μια μεγάλη οικογενειακή επανένωση και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι”, κατέληξε η νύφη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ: Η στιγμή που καρχαρίας επιτίθεται σε τουρίστρια [ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Βρέθηκε η μεγαλύτερη μαύρη τρύπα στον Γαλαξία μας

evosmos

Τραϊάνα Ανανία: Εδώ στην Ικαρία είναι ξενέρωτοι, σας παρουσιάζω την τρελή του χωριού

evosmos

Leave a Comment