ΚΟΣΜΟΣ

Την γνώρισε στο διαδίκτυο και τον παράτησε… δεμένο σε δέντρο! Του βγήκε ξινό το ραντεβού στη φύση

Θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει 51χρονος που ήθελε παιχνίδια στη φύση, αλλά κατέληξε να φωνάζει για βοήθεια.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Γερμανία, στην πόλη Μπούκμπουργκ. Ο άντρας σύμφωνα με το Associated Press, γνώρισε μία γυναίκα στο διαδίκτυο και έδωσαν ραντεβού στο δάσος κοντά στην πόλη.

Εκεί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε παιχνίδι, με τη γυναίκα να δένει τον άντρα σε δέντρο και μάλιστα με καλσόν στο κεφάλι! Όμως ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνό της, η άγνωστη γυναίκα έφυγε και παράτησε τον 51χρονο δεμένο.

Ο άντρας μόλις πέρασε λίγη ώρα πανικοβλήθηκε, καταλαβαίνοντας πως ήταν μόνος του και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ευτυχώς τον άκουσε ένας κυνηγός και ένας ποδηλάτης και κάλεσαν τις αρχές.

Όπως ανέφερε η αστυνομία: «Ο 51χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε πάνω του έναν κόφτη για τέτοιες καταστάσεις, αλλά φαίνεται ότι υποτίμησε τις δεξιότητες της γυναίκας στο δέσιμο, επειδή δεν μπόρεσε τελικά να φτάσει το μαχαίρι».

Ο άνδρας, παρά την περιπέτειά του, αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα της γυναίκας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΝΕΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ!!! Το «τερμάτισε» αυτή τη φορά ο Ερντογάν – Ανοιχτή απειλή πολέμου κατά της Ελλάδας!

evosmos

Φpίκη: Έσπασε τα κόκαλα της γιαγιάς του, την τύλιξε με σακούλες και την έβαλε ζωντανή στον καταψύκτη

evosmos

Μετά τα όργια με 14χρονους η 32χρονη “μανούλα” τριών παιδιών ετοιμάζεται για το OnlyFans! «Δεν έχω τίποτα να χάσω!», λέει και προκαλεί και πάλι σάλο!

evosmos

Leave a Comment