ΕΛΛΑΔΑ

Τον βιασμό από τον ξάδερφό της κατήγγειλε 22χρονη στη Θεσσαλονίκη

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε μια 22χρονη στη Θεσσαλονίκη η οποία ανέφερε στην Αστυνομία πως έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον ξάδερφο.

Σύμφωνα με τη “Καθημερινή”, η νεαρή γυναίκα στην καταγγελία της που έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, αναφέρει κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ξάδελφό της ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της οι δυο τους μετέβησαν από κοινού στην τουαλέτα και δίχως να το αντιληφθεί η 22χρονη -λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ- ο 26χρονος την κακοποίησε σεξουαλικά. Όταν ξύπνησε στο διαμέρισμα της η 22χρονη, είχε έντονους πόνους και αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ξάδερφό της, τον οποίο και κατήγγειλε.
Για την υπόθεση διορίστηκε πραγματογνώμονας- ψυχολόγος από το Τ.Α. Λευκού Πύργου για την εξέταση της κοπέλας, κατασχέθηκαν τα ενδύματά της και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» για λήψη ούρων και αίματος.

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του φερόμενου δράστη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Με αυτό το κολπάκι θα ανάψεις το τζάκι χωρίς προσάναμμα

evosmos

Θρίλερ στο Ηράκλειο: Με σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε 29χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο

evosmos

Συντετριμμένη η Σάσα Μπάστα για τον χαμό του Φλωρινιώτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment