ΚΟΣΜΟΣ

Τρομακτικές στιγμές! Ακροβάτισσα έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος στο φεστιβάλ Coachella! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομακτικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο μουσικό φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια, όταν μία ακροβάτισσα που αιωρούνταν σε μεγάλο ύψος έπεσε απότομα στο έδαφος κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Οπτικοακουστικό υλικό από τη δεύτερη νύχτα του μουσικού φεστιβάλ το Σάββατο δείχνει τη συγκλονιστική στιγμή που έπεσε αφού στροβιλίστηκε στον αέρα μέσα στην αμυδρά φωτισμένη αίθουσα, καθώς οι παρευρισκόμενοι χόρευαν μαζί με τη μουσική.

Η ακροβάτισσα φαίνεται να στριφογυρίζει γύρω από μια κρεμαστή κουρτίνα και καθώς ξετύλιγε το σεντόνι φαίνεται να χάνει τη λαβή της, πέφτοντας ανάμεσα σε δύο ηχεία.

Η γυναίκα έμεινε ακίνητη στο έδαφος, καθώς ο κόσμος έσπευσε να τη βοηθήσει, και οι τραυματιοφορείς έφτασαν γρήγορα για να την απομακρύνουν.


Δεν ήταν σαφές την Κυριακή αν η γυναίκα υπέστη τραυματισμό ενώ χόρευε ή απλά έχασε το κράτημά της, αναφέρει το TMZ.

Το πρακτορείο σημείωσε ότι ένα νεαρό μέλος του πλήθους λιποθύμησε όταν είδε τη γυναίκα να πέφτει, ενώ άλλοι έσπευσαν να κάνουν τον DJ να σταματήσει να παίζει όταν έφτασαν οι νοσοκόμοι.

Η κατάσταση της χορεύτριας παραμένει αδιευκρίνιστη, αλλά σύμφωνα με τη nypost κατάφερε να ανοιγοκλείσει τα μάτια της προτού την μεταφέρουν οι πρώτοι διασώστες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ξεκινά η «πολιορκία» του Καστελορίζου – Οι Τούρκοι εκδίδουν NAVTEX για έρευνες επί των Ε.Χ.Υ.

evosmos

Μετά τα όργια με 14χρονους η 32χρονη “μανούλα” τριών παιδιών ετοιμάζεται για το OnlyFans! «Δεν έχω τίποτα να χάσω!», λέει και προκαλεί και πάλι σάλο!

evosmos

Η Γαλλία «πετάει το γάντι» στην Τουρκία: Ξεκινάει σεισμικές έρευνες νοτιοδυτικά της Κρήτης

evosmos

Leave a Comment