ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Κουβαρά: Αστυνομικοί απεγκλωβίζουν πολίτες από τα σπίτια τους

Με την προσοχή στραμμένη στους κατοίκους των περιοχών της Νοτιοανατολικής Αττικής τις δύσκολες ώρες που μαίνεται η φωτιά, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό ατόμων από τα σπίτια τους στον Νέο Κουβαρά Αττικής.

Ήταν εκεί για να βοηθήσουν από την πρώτη στιγμή στην μεταφορά ηλικιωμένων, ζώων και ανθρώπων με προβλήματα υγείας που αδυνατούσαν να εγκαταλείψουν μόνοι τα σπίτια τους.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα που εξασφαλίστηκαν από την επιχείρηση απεγκλωβισμού, άνδρες της Αστυνομίας βγάζουν από τα σπίτια ανθρώπους που τους έχουν ανάγκη.

Στην μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης που στήθηκε συμμετείχαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ, περιπολικά της Άμεσης Δράσης, Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας καθώς και Διμοιρίες ΥΜΕΤ και ΥΑΤ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλυπτικό ατύχημα στον αέρα

evosmos

ΣΟΚ από ΔΝΤ για ελληνική οικονομία: Ζήτησε «πάγωμα» μισθών-συντάξεων και ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών – Επιστροφή στο 2010

evosmos

Περίεργη υπόθεση στη Βουλιαγμένη: Νεκρή 33χρονη Πολωνή σε πολυτελή βίλα γνωστού επιχειρηματία

evosmos

Leave a Comment