ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: 36χρονη πέθανε την ώρα του τοκετού – Διατάχθηκε ΕΔΕ!

Τραγωδία σημειώθηκε στα Χανιά όπου μία 36χρονη έχασε την ζωή της στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της πόλης, μετά τον τοκετό.

Η 36χρονη, μετά από αρκετές ώρες γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, αλλά παρουσίασε κάποιες επιπλοκές, εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου και κατέληξε λίγο αργότερα, σύμφωνα με το parakritika.gr.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου της γυναίκας, ενώ σε επικοινωνία του PARAKRITIKA.GR με τον Διοικητή του Ιδρύματος, Γιώργο Μπέα, τονίστηκε ότι έχει διαταχθεί η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης για να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη.

Οσο για το νεογέννητο, το οποίο κινδύνεψε επίσης, έχει μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή για νοσηλεία στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα που έγινε η νεκροψία νεκροτομή ήταν παρόντες και τεχνικός σύμβουλος από πλευράς και της οικογένειας και του θεράποντος ιατρού της.

Μιλώντας στο PARAKRITIKA.GR, ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία νεκροτομή στην 36χρονη, σημείωσε πως δεν βρέθηκε κάποιο μακροσκοπικό εύρημα που να δείχνει και πιθανή αιτία θανάτου και ότι θα χρειαστεί περαιτέρω ιστολογική και εργαστηριακή έρευνα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συνελήφθη ο 27χρονος «δράκος» της Κηφισιάς! – Προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες σε διάστημα μίας ώρας

evosmos

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης -Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ

evosmos

Της δώρισε μονοκατοικία και τον έκλεισε σε γηροκομείο

evosmos

Leave a Comment