ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Δημήτριος – Εξαφάνιση 6χρονου: Χειροπέδες σε δύο δασκάλες του νηπιαγωγείου

Η διευθύντρια νηπιαγωγείου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής και μια νηπιαγωγός, συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, 6χρονο αγοράκι έφυγε μόνο του από το νηπιαγωγείο, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, 18 Ιανουαρίου, χωρίς οι υπεύθυνες να το αντιληφθούν. Το παιδάκι περιφερόταν στους δρόμους και πολίτες που το είδαν μόνο του ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή εντόπισαν τον 6χρονο σε απόσταση περίπου 250 μέτρων από το νηπιαγωγείο και τον πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου.

Αμέσως μετά, αστυνομικοί ενημέρωσαν τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι έτρεξαν στο Τμήμα για να το παραλάβουν, ενώ συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνες του νηπιαγωγείου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιώργος Τράγκας: “Χαρδαλιά, παραιτήσου, μέχρι το βράδυ”

evosmos

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 35ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΠΑΡ

evosmos

Έπιασε το τζόκερ ο Μπέος – Από… μηδέν ευρώ θα πάρει εκατομμύρια – Τους γλέντησε όλους

evosmos

Leave a Comment