LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Άνοιξε» την καρδιά του ο Λευτέρης Λαζάρου: «Η πρώην γυναίκα μου είναι σαν αδερφή μου, έχει βαφτίσει την κόρη μου»

Ο Λευτέρης Λαζάρου είχε «ανοίξει» την καρδιά του στην εκπομπή «Happy Day», αποκαλύπτοντας πως η πρώην γυναίκα του είναι σαν αδερφή του, ενώ έχει βαφτίσει και την κόρη του.
«Δεν μπήκα στην τηλεόραση για να γίνω γνωστός. Με φώναξαν γιατί ήθελαν το κύρος μου» είπε ενώ όπως αποκάλυψε ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν αν θα τα καταφέρει στο παιδικό ΜasterChef.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι έκλεισε για εκείνον ο κύκλος της τηλεόρασης. Με την ευκαιρία, δείτε τη συνταγή του για αφράτα κεφτεδάκια.

«Η σχέση μου με την πρώην γυναίκα μου είναι ιδανικές. Η πρώην γυναίκα μου έχει βαφτίσει την κόρη μου. Υπάρχει μια όμορφη σχέση.

Υπάρχει το παράπονο ότι οι γονείς μου δεν δοκίμασαν να φάνε από τα χέρια μου.

Τα παιδιά μου ζητούσαν κρυφά από τη μαμά τους να τους φτιάξει φακή και να μην τη φτιάξω εγώ γιατί “βάζει πραγματάκια μέσα” όπως της έλεγαν.

Η σύζυγός μου είναι ενδοκρινολόγος. Εγώ τους παχαίνω κι εκείνη τους αδυνατίζει. Δεν είμαι ο άνθρωπος που δέχομαι χαλινάρι. Τρώω ό,τι θέλω, πίνω τα πάντα. Κάνω διακοπές με αυτοκινούμενο και η σύζυγος ακολουθεί όποτε μπορεί.

Έχω δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Φανατιζόμουνα με τις δυσκολίες.

Στην κουζίνα θέλω να τελειώσω την καριέρα μου. Αν με βγάλεις από εκεί μαραζώνω» είπε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 2,5 δισ.ευρώ «λύτρα» «έδωσε» η Ελλάδα στην Τουρκία για να απομακρυνθεί το Oruc Reis

evosmos

«Όλα ήταν μια πλάκα, ένα παιχνίδι» – Οι καταθέσεις των συλληφθέντων, τα δύο βίντεο και οι νέες έρευνες

evosmos

«Πείραξες την ψυχή του παιδιού μου; Κάθε δάκρυ της, κόλαση για σένα» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης

evosmos

Leave a Comment