LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Άξιος ο Μάρκος Σεφερλής: «Ξεκίνησα απ’ το μηδέν με γονείς φτωχούς που πούλαγαν νερό στην Κόρινθο»

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη» και μίλησε για την καριέρα του αλλά και τις δυσκολίες που βίωσε στην παιδική του ηλικία.

Μάρκος Σεφερλής: «Ξεκίνησα από το μηδέν»
Ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το κοινό μου πια είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έρχονται με τα παιδιά τους και μου δείχνουν φωτογραφίες που είμαστε 25 χρόνια πριν». Παράλληλα, δείτε την έκπληξη που έκανε σε 9χρονο αγοράκι.Μάρκος Σεφερλής: «Καρφιά» από πασίγνωστο ηθοποιό – «Δεν μπορώ να τον παίρνω και να μην το σηκώνει»

Μάρκος Σεφερλής: «Είμαι περήφανος για μένα»
«Όχι. Με επηρεάζει μόνο αν είναι καλοπροαίρετη και είναι για το καλό μου, για τη βελτίωση τη δική μου. Δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιες. Οι κριτικές αυτές σίγουρα με ανεβάζουν, μου κάνουν καλό, όπως και οι κριτικές ενός θεατή που έχει δει την παράσταση. Άλλου τύπου κριτικές, ανώνυμες, που δεν έχουν δει αυτό που κάνω για να ασχοληθώ μετά μαζί τους, όχι δεν με αφορούν. Όπως έχεις καταλάβει, όλα αυτά τα χρόνια όλοι ασχολούνται με εμένα κι εγώ με κανέναν. Αυτή είναι η διαφορά.

Είμαι περήφανος για αυτά που έχω κατακτήσει, γιατί ξεκίνησα από το μηδέν με γονείς φτωχούς που πούλαγαν νερό στη Κόρινθο, χωρίς καμία μόρφωση».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τι πληρώνουμε και γιατί: Ρήτρα αναπροσαρμογής – Η ΔΕΗ εξηγεί τι είναι και πώς υπολογίζεται

evosmos

Προσοχή στα παιδιά σας! Χαλάνδρι: Μαθήτρια λιποθύμησε από το «παιχνίδι της ασφυξίας»

evosmos

Η σπείρα με τους 17 Αλβανούς συν 2 Πακιστανούς «πρόσφυγες» που έκλεβαν πολίτες στα Μέσα Μεταφοράς

evosmos

Leave a Comment