ΚΟΣΜΟΣ

Ένα μπαλόνι ήταν η αιτία να χάσει τη ζωή του 4χρονος – Τραγικό

Ένα μπαλόνι: Αδιανόητο, επώδυνο, αδιαχείριστο και όμως συνέβη. Βρήκαμε την ιστορία στο διαδίκτυο και την μοιραζόμαστε προς γνώση και συμμόρφωση

Ένα παιδί μόλις 4 χρονών, έχασε την ζωή του την ώρα που βρισκόταν στο νηπιαγωγείο, εξαιτίας ενός μπαλονιού. Σύμφωνα με το νηπιαγωγείο όμως, την ευθύνη δεν την έχει αυτό, αλλά οι γονείς του.

Η τραγική ιστορία

Ένα αγòρι 4 ετών πνίγηκε όταν έβαλε ένα μπαλόνι στο στόμα του, την στιγμή που βρισκόταν στο νηπιαγωγείο. Η δασκάλα του παιδιού, Lyudmila Kochurina, ισχυρίζεται ότι αυτό δεν είναι λάθος του σχολείου ή της ίδιας αλλά των γονιών, διότι δεν έμαθαν στο παιδί τους να μη βάζει αντικείμενα στο στόμα του.

Ο τραγικός πατέρας από την άλλη, ισχυρίζεται ότι η δασκάλα του αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του νηπιαγωγείου δεν έκαναν τίποτα για να σώσουν το παιδί του. Το παιδί λεγόταν Andrey Bolily και μετά το τραγικό συμβάν έπεσε σε κώμα για 6 μήνες. Μετά από 6 μήνες δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας, το παιδί έπαιζε με τους φίλους του στο νηπιαγωγείο, μέχρι που βρήκε ένα μπαλόνι και το έβαλε στο στόμα του. Το πλαστικό εμπόδισε τον αεραγωγό του παιδιού με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να πνίγεται και εν τέλει να πέσει κάτω λιπόθυμο.

Ένα μπαλόνι ήταν η αιτία να χάσει τη ζωή του 4χρονος - Τραγικό 
Ένα μπαλόνι ήταν η αιτία να χάσει τη ζωή του 4χρονος – Τραγικό

Που συνέβησαν όλα αυτά;

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Tyumen, στην περιοχή Tyumen Oblast της νοτιοκεντρικής Ρωσίας. Ο τραγικός πατέρας λοιπόν ισχυρίζεται ότι η δασκάλα δεν έκανε τίποτα για να σώσει το παιδί του. Ο μικρός έφτασε στο νοσοκομείο και ακόμη κι αν οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιά του, το παιδί είχε πέσει ήδη σε κώμα.

Οι γιατροί αφαίρεσαν το μπαλόνι όμως είπαν στους τραγικούς γονείς ότι το παιδί ήταν εγκεφαλικά νεκρό. Έξι μήνες μετά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Απίστευτο πως παιδαγωγοί, λένε τέτοιες ντροπιαστικά χαζές δικαιολογίες για να διαφυλάξουν τα συμφέροντά τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τα διδυμάκια που κλαίνε γοερά όταν κοιμούνται χώρια – Το viral video που βλέπουμε ξανά και ξανά

evosmos

Μεγάλης κλίμακας επίθεση του Αζερμπαϊτζάν σε εξέλιξη στο Αρτσάχ: Πλήττουν με βαρέα ρουκετοβόλα το Στεπανακέρτ

evosmos

”Βόμβα”: ”Έφυγαν από την Ελλάδα οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί” – Άγκυρα: ”Απόφαση-σκάνδαλο”!

evosmos

Leave a Comment