LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Χάρης Ρηγόπουλος: Ο «Τρελαντώνης» και η «Κανέλα», τα 26 χρόνια ευτυχισμένης ζωής και η σπάνια εικόνα από τον γάμο

Τον απίθανο ηθοποιό Χάρη Ρηγόπουλο το γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά Το καφέ της Χαράς όπου ενσάρκωνε τον τρελαντώνη. Αυτό που δεν ξέραμε ήταν πως σύζυγος του είναι η τηλεοπτική Κανέλα με την οποία μετρούν 26 χρόνια γάμου και μια ευτυχισμένη ζωή.

Τί ανέβασε στο instagram ο Χάρης Ρηγόπουλος για την Κανέλα του

Μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram έκανε ο ηθοποιός Χάρης Ρηγόπουλος, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Τρελαντώνη» στο «Καφέ της Χαράς».

Ο γνωστός ηθοποιός ανήρτησε μία όμορφη φωτογραφία από τον γάμο του και καθήλωσε το Instagram. Όσον αφορά τη νύφη, εκείνη δεν ήταν άλλη από τη Φωτεινή Ντεμίρη.

Ποια είναι η Κανέλα, η σύζυγος του Χάρη Ρηγόπουλου

Για όσους δεν τη γνωρίζουν, με το πραγματικό όνομά της, είναι η «Κανέλα» από το «Καφέ της Χαράς». Δηλαδή, είναι η γυναίκα του φούρναρη του χωριού του «Πουλόπουλου». Οι δυο τους παραμένουν μαζί μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, γιόρτασαν και την επέτειο 26 ετών από την ημέρα του γάμου τους.

Μακάρι να ζήσουν ευτυχισμένοι άλλα τόσα χρόνια οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί από το Καφέ της Χαράς.

Χάρης Ρηγόπουλος: Η φωτογραφία γάμου του ζευγαριού

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Της κρατούσε το χέρι τρυφερά – Το συγκινητικό μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

evosmos

Βιτριόλι – Φίλη Ιωάννας: «Έχουν αναφερθεί τερατώδεις ανακρίβειες» ΒΙΝΤΕΟ

evosmos

Νέοι εμπρησμοί στη Μόρια – Καίγεται ολοσχερώς η δομή – Δύο αρματαγωγά στη Λέσβο για να φιλοξενήσουν αλλοδαπούς

evosmos

Leave a Comment