ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση έξω από το εξοχικό του Α.Τσίπρα στο Σούνιο – Συνεργείο του MEGA μπλοκαρίστηκε από την αστυνομία

Ένταση δημιουργήθηκε πριν από λίγο έξω από το εξοχικό του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο, μεταξύ μελών τηλεοπτικού συνεργείου του MEGA και ανδρών της ασφάλειάς του.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει το ρωσικό sputnik.gr, όταν άνδρες της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού επιχείρησαν να απομακρύνουν συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επρόκειτο για συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Μάλιστα, κάλεσαν την Άμεση Δράση και μετά από αντεγκλήσεις, τηλεοπτικό συνεργείο και αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Λαυρίου προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις.

«Πόλεμος» ανακοινώσεων για το σπίτι του Τσίπρα στο Σούνιο

Ο «πόλεμος» Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε μετά από δημοσιεύματα για τη φερόμενη μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα από την Κυψέλη σε βίλα στο Σούνιο.

Υπενθυμίζεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση διέψευσε κατηγορηματικά πως ο πρόεδρός της έχει μετακομίσει από την Κυψέλη στο Σούνιο, κάνοντας λόγο για ««δημοσιογραφία των fake news» που «κάνει τα τρολ της ΝΔ να μοιάζουν αρσακειάδες».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επιλέγει τη λάσπη για να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους επειδή αισθάνεται στριμωγμένος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη «δημοσιογραφικά πιστόλια» αναλαμβάνουν για λογαριασμό του «δολοφονίες χαρακτήρα, με fake news που αφορούν την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου».

Σε ποιους έστειλε εξώδικα ο Τσίπρας

Για την υπόθεση, μάλιστα, εξώδικα έχουν σταλεί στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργο Παπαχρήστο και τον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη.

Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Τσίπρας ζητά άμεση επανόρθωση και αποκατάσταση της αλήθειας.

Σε ό,τι αφορά τον κ. Παπαχρήστο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει στο εξώδικο ότι θα πρέπει να αναφέρει ότι το σχετικό ρεπορτάζ και οι πληροφορίες που μετέδωσε «δεν έχουν κανένα έρεισμα και στηρίζονται σε αναξιόπιστες πηγές, περιλαμβάνουν αναλήθειες, ανακρίβειες και αήθειες και προήλθαν από μη διασταυρωμένες πληροφορίες, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και προκάλεσαν σοβαρή προσβολή της τιμής και της υπόληψής του».

Από τον κ. Κουρτάκη ζητά την αποκατάσταση της προσβολής σε βάρος του εντός δύο ημερών με δημόσια δήλωση στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΠΟΣ!!! Δεν γίνεται να βγει από τα ψηφοδέλτια ο Κατρούγκαλος!!! Δείτε γιατί

evosmos

Τρίτη στα μετάλλια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Ελλάδα

evosmos

Δολοφονία στα Φιλιατρά: Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ 34χρονος Πακιστανός για το άγριο έγκλημα

evosmos

Leave a Comment