ΕΛΛΑΔΑ

Ίλιον – βιασμός: Προφυλακιστέοι οι 3 μαθητές – Περιοριστικοί όροι στον τέταρτο

Ίλιον: Τρείς ανήλικοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για τον ομαδικό βιασμό – Ελεύθερος ο τέταρτος λόγω ηλικίας

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν πριν από λίγο οι τρεις από τους τεσσερις ανήλικους κατηγορουμένους για τον ομαδικό βιασμό συνομιληκου τους στο Ίλιον. Ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικους όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανήλικοι στην απολογία τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου. Μάλιστα, φέρονται να έκαναν λόγο για σεξουαλικές πραξεις στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλης ή βίας. Ωστόσο οι εξηγήσεις που έδωσαν δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα ανηλίκων και οδηγούνται στη φυλακή. Οι υπόλοιποι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν νέα προθεσμία, συναινώντας στην κράτηση τους για μια επιπλέον ημέρα και θα απολογηθούν την Τρίτη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νίκος Δαδινόπουλος: Η τεράστια επιτυχία στο «Καλημέρα ζωή», η κρυφή αρρώστια του και το πρόωρο τέλος στα 68

evosmos

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Το νέο σχήμα διοίκησης του Δήμου

evosmos

Τίρανα: Αλβανοί επιχείρησαν να λιντσάρουν τον ΥΠΕΞ Ν.Δένδια – Επίθεση στην ελληνική διπλωματική αποστολή! (βίντεο)

evosmos

Leave a Comment