ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Παρασκευή: Αποβάλλεται διά παντός από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που ξυλοκόπησε τον 14χρονο

Το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο όπου φοιτά ο 16χρονος μαθητής που ξυλοκόπησε 14χρονο συμμαθητή του, με επιστολή που έστειλε στους γονείς όλων των μαθητών, αναφέρεται στην πρόθεση του να προχωρήσει στην αποβολή δια παντός του 16χρονου.

Στο σχετικό e-mail, που απεστάλη σήμερα 8/1, γίνεται λόγος για το περιστατικό ξυλοδαρμού του 14χρονου στην Αγία Παρασκευή, που τις τελευταίες ημέρες έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής: «(…) Παράλληλα, θέλω να αναφερθώ σε ένα άλλο, πολύ σοβαρό θέμα που προέκυψε και προβλήθηκε από τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες.

Μέσα στις διακοπές, υπήρξε ένα περιστατικό βίας και εκφοβισμού (bullying) ανάμεσα σε 4 παιδιά, μεταξύ των οποίων 2 μαθητές του Σχολείου μας.

Από την πρώτη στιγμή που μας γνωστοποιήθηκε το γεγονός, επικοινωνήσαμε με τις οικογένειες για να ενημερωθούμε σχετικά με αυτό.

Ο αλληλοσεβασμός, η προάσπιση της αξιοπρέπειας των άλλων και η καλοσύνη αποτελούν τη βάση της λειτουργίας της σχολικής μας κοινότητας και αποτυπώνονται με σαφήνεια στον εσωτερικό κανονισμό και στις «Θέσεις του Σχολείου».

Μαθητές και μαθήτριες που δεν σέβονται αυτές τις αρχές δεν μπορούν να είναι μέλη της σχολικής μας κοινότητας».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Πάει για ολικό lockdown – Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 20:00 ζήτησε ο Ζέρβας

evosmos

ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ Η ΝΕΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ! Θρήνος στη Θεσσαλονίκη – Νεκρός 21χρονος μπασκετμπολίστας

evosmos

«Αντιχαλαζική προστασία καλλιεργειών στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία»

evosmos

Leave a Comment