ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Συνελήφθη 50χρονος που ξυλοκόπησε την 74χρονη μητέρα του – Την χτύπησε πολλές φορές στο πάτωμα

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 50χρονος στο Αγρίνιο ο οποίςο φέρεται να χτύπησε άγρια την 74χρονη μητέρα του.

Ο συλληφθείς για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας επιτέθηκε στη μητέρα του, χτυπώντας την πρόσωπο ενώ την τράβηξε και από τα μαλλιά με δύναμη προκαλώντας της πληγές.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, ο 50χρονος φέρεται να την χτύπησε πολλές φορές στο πάτωμα.

Μετά το επεισόδιο – που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής – η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σε βάρος του συλληφθέντα έχει σχηματιστεί δικογραφία που αφορά πρόκληση επικίνδυνη σωματικής βλάβης και πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ατόμων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κυβερνητική σιγή για τη «ληστεία» στη βενζίνη!

evosmos

«Έπιασε το κεφάλι της, έβγαζε αίμα από τη μύτη» – Τι λέει συγγενής για τον θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο – Αντί για τα γενέθλια κάνουν ετοιμασίες για την κηδεία της

evosmos

Δήλωνε αθώος ως το τέλος: Ο Δράκος του Σέιχ Σου, ο βιασμός από τα 10, τα φρικαλέα εγκλήματα και η εκτέλεση

evosmos

Leave a Comment