ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ: ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΑΝ, ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ! ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ… ΕΨΑΧΝΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη που αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά και εντοπίστηκε νεκρή σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Η δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας εξιχνιάστηκε σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι οι δράστες είναι ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του. Οι δύο δράστες «επιτέθηκαν (σ.σ. στην 41χρονη) με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν». Σημειώνεται ότι ήταν ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης που αποκάλυψε το έγκλημα με τον ίδιο να υποστηρίζει αρχικά ότι το μόνο που έκανε ήταν να συμμετέχει στη μεταφορά του πτώματος της Γεωργίας σε ερημική περιοχή στη Χαλκιδική.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 01-01-2024 σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, οι δράστες, της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 (σύντροφος της 41χρονης) και 34 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 01-01-2024 σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, οι ανωτέρω της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή όπου εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (08-01-2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς. Επιπλέον προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα, χρηματικό ποσό. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

«Τη σκότωσε, τη βάλαμε σε μπαούλο και την πετάξαμε στη Χαλκιδική»
Η Γεωργία Μουράτη, η οποία ήταν έγκυος στον 2ο μήνα είχε εξαφανιστεί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Στο μικροσκόπιο των ερευνών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, είχαν μπει εξαρχής οι τηλεφωνικές επαφές του θύματος και τα δύο τελευταία μηνύματα που φαίνεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και τη μητέρα της. Από τον πρώτο φέρεται να πήρε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, πριν εξαφανιστεί.

Τελικά αυτός που μίλησε πρώτος και έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες στην Αστυνομία είναι ο φίλος του συντρόφου της εξαφανισμένης εγκύου ο οποίος και τον βοήθησε να εξαφανίσουν το πτώμα. Πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ αναφέρουν πως είναι αυτός ο οποίος ομολόγησε, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Τη σκότωσε, τη βάλαμε σε μπαούλο και την πετάξαμε στη Χαλκιδική». Στη συνέχεια υπέδειξε και το σημείο όπου εγκατέλειψαν το πτώμα. Ο ίδιος υποστήριξε αρχικά πως δεν έχει σχέση με τη δολοφονία και ότι «μόνο βοήθησε στο να ξεφορτωθούν το πτώμα». Επίσης είπε πως το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπήρχε και ενδοοικογενειακή βία.

Την έψαχνε σε εκπομπές
Ο σύντροφος της 41χρονης, ο οποίος εμφανιζόταν στον αέρα εκπομπής ζητώντας από όποιον γνώριζε κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία, είχε θεωρηθεί ύποπτος και είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση, ενώ έβαλαν φρένο σε ταξίδι που επιχείρησε να κάνει στην Αθήνα, με τη δικαιολογία της παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αν και φαινόταν ήρεμος από τη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνιση της 41χρονης, φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του σε ελέγχους που έκανε στο σπίτι του η αστυνομία, ενδεχομένως υπό τον φόβο επιβαρυντικών στοιχείων.

Μετά την προσαγωγή του, ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης έσπασε και αποκάλυψε πως η Γεωργία είχε δολοφονηθεί, ισχυριζόμενος ωστόσο πως ο ίδιος συμμετείχε μόνο στη μεταφορά της σορού της, χωρίς να έχει σχέση με την ανθρωποκτονία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Πανέμορφή μου σήμερα θα γιόρταζες, θα είχαμε χαρές»: Σuγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας της 21χρονης Έμμας

evosmos

Επίθεση Πετράκου σε Τατσόπουλο: «Καημένε, είσαι η χειρότερη μορφή αμόρφωτου»

evosmos

Βέλγιο: Σάλος με ντοκιμαντέρ μαρτυριών θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης από ιερείς

evosmos

Leave a Comment