ΕΛΛΑΔΑ

Αγνώριστη η Εύα Καϊλή – Δες τις φωτογραφίες με καστανά μαλλιά

Η Εύα Καϊλή αποτελεί αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών λόγω της υπόθεσης Qatar – Gate. Μπορεί τώρα να είναι το κεντρικό θέμα των sites για τις κατηγορίες ξεπλύματος μαύρου χρήματος, ωστόσο στο παρελθόν γινόταν εξώφυλλο λόγω του lifestyle της και των fashion και beauty επιλογών της.

Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και το μακρινό 2009 όταν η 31χρονη τότε πολιτικός είχε απαρνηθεί τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά της με τις έντονες ανταύγειες, υιοθετώντας ένα καστανό hair look, που την έκανε αγνώριστη.

Τότε η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε μια έντονη lifestyle παρουσία, ούσα καλεσμένη σε τηλεοπτικές ψυχαγωγικές εκπομπές, σε εγκαίνια και σε events, ενώ πόζαρε πλάι σε διάσημους celebrities, όπως ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Θέμης Γεωργαντάς. Καθώς θεωρείτο μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες στα φώτα της δημοσιότητας, κάθε της εμφάνιση έμπαινε στο μικροσκόπιο, γεγονός που έβαζε την πολιτικό στη λίστα με τις beauty trendsetters της εποχής.

Δες τις φωτογραφίες:

gfgf ggfgf hfffh

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τάμτα: «Ο γάμος στα 14 ήταν σοκαριστικός – Ήμουν έφηβη και μαμά ταυτόχρονα»

evosmos

Η ΕΜΥ ευθύνεται για τον χαμό των ανθρώπων κατά τον Ν.Χαρδαλιά: «Μας είπαν θα έβρεχε λιγότερο – Το 112 δεν λειτούργησε»

evosmos

Ευαγγελία Αραβανή: Ο έρωτας με τον εγγονό του Σκλαβενίτη

evosmos

Leave a Comment