ΕΛΛΑΔΑ

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: “ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ” – ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΞΗ! “ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ” Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο 31ΧΡΟΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ!

Οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου – Τα εγκληματολογικά εξετάζουν το DNA από τον κρεοπώλη και από τον 31χρονο για να καταλήξουν στον τρόπο και στον δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας

Όλα τα σενάρια εξετάζουν οι Αρχές για να καταλήξουν στο ασφαλές συμπέρασμα, με ποιον τρόπο δολοφονήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος και πώς βρέθηκε στην συγκεκριμένη περιοχή η σορός του μετά από 18 ολόκληρες ημέρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα η δολοφονία έγινε την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν σήμανε και συναγερμός για την εξαφάνισή του. Από την αυτοψία των αστυνομικών φαίνεται ότι ο κυνηγός προσπάθησε να κρυφτεί από τον δολοφόνο του μέσα στις καλαμιές. Ο δράστης τον εντόπισε γονατισμένος, τον πυροβόλησε και άφησε το πτώμα στο ίδιο σημείο.

«Ο Μπάμπης ήταν σκυμμένος. Λένε οι πρώτες πληροφορίες ότι έχει βληθεί από την αριστερά πλευρά στην ωμοπλάτη. Θα “μιλήσει’’ το πτώμα», δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής.

Οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» την περιοχή που βρέθηκε ο Μπάμπης

Από την ώρα που εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης οι έρευνες της Αστυνομίας στη βαλτώδη περιοχή της Ευαγγελιστρίας δεν έχουν σταματήσει. Στόχος είναι να βρεθούν σημαντικά στοιχεία, όπως γενετικό υλικό, αποτυπώματα και αντικείμενα που θα μπορούσαν να δώσουν ασφαλείς πληροφορίες για το στυγερό έγκλημα.

Παράλληλα οι έρευνες και η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσουν απαντήσεις για το αν η σωρός ήταν εκεί από την αρχή ή μεταφέρθηκε, εάν ο Μπάμπης κυνηγήθηκε η προσπάθησε να κρυφτεί και πόσοι τελικά εμπλέκονται στη δολοφονία του.

Τέλος στο «μικροσκόπιο» μπαίνει και το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου και είναι προτεραιότητα να βρεθεί, ενώ παράλληλα οι Αρχές αναζητούν και το όπλο.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει δοθεί εντολή να ληφθεί DNA από τον κρεοπώλη για να γίνει αντιπαραβολή με δείγμα από το σώμα του 31χρονου, ενώ τα ρούχα του έχουν μεταφερθεί εκεί για να εξεταστούν.

Γιατί μεταφέρθηκε και κρατείται στην Πάτρα ο κρεοπώλης
Στην Πάτρα κρατείται ο 50χρονος που μεταφέρθηκε από το Μεσολόγγι, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Η μεταφορά του στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr κρίθηκε σκόπιμη, στο πλαίσιο προανακριτικών διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για την υπόθεση.Ακόμη, δεν επιβεβαιώνεται σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr από τις αστυνομικές αρχές η εύρεση φυσιγγίου στην περιοχή που εντοπίστηκε η σορός Κούτσικου. Σήμερα έγινε λήψη γενετικού υλικού (DNA) από τον 50χρονο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βαρύ πένθος στην κηδεία της άτυχης 19χρονης ναυτικής δοκίμου που έχασε την ζωή της αναπάντεχα

evosmos

Υπόθεση Λιγνάδη: Σοκάρει η νέα μήνυση – «Με κακοποίησε όταν έχασα τις αισθήσεις μου»

evosmos

Πάτρα: Ηλικιωμένη έριξε 12.000 ευρώ από το μπαλκόνι σε επιτήδειους

evosmos

Leave a Comment