ΕΛΛΑΔΑ ΥΓΕΙΑ

Ακόμα 73.000 πολίτες άνω των 60 ετών τίθενται σε καθεστώς ανεμβολίαστου λόγω τρίτης δόσης!

Εμπαιγμός της κυβέρνησης σε όσους έσπευσαν να κάνουν δυο δόσεις για να πάρουν πίσω την ελευθερία τους
Σήμερα τέθηκε σε εφαρμογή και το μέτρο που θέτει σε «lockdown» τους 60 και άνω που αμέλησαν την τρίτη δόση εμβολίου και έχει παρέλθει επτάμηνο από τον ολοκληρωμένο αρχικό εμβολιασμό, το οποίο προβλέπει αποκλεισμό τους από κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας και κυκλοφορία με τα διαγνωστικά τεστ όπου απαιτούνται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο κύριος Θεμιστοκλέους έχουν κλειστεί περισσότερα από 100.500 ραντεβού πρώτης δόσης με το ποσοστό να ανέρχεται στο 86,4%., όταν πριν το αυστηρό μέτρο το ποσοστό ήταν στο 82,2%

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του κ. Θεμιστοκλέους,73.000 πολίτες της ομάδας των άνω των 60 δει έκλεισαν ραντεβού, επιλέγοντας το lοckdown κόντρα στους 1.075.000 που έχουν ήδη εμβολιαστεί (87%) και τους 90.000 που έχουν προγραμματίσει το ραντεβού τους, 45.000 εκ των οποίων για τις επόμενες πέντε ημέρες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Σοφία Μουτίδου εξομολογείται: «Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια»

evosmos

Προσοχή μην ξεχάσετε να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας έως 31/12! Τα πρόστιμα είναι τσουχτερά

evosmos

Υπόθεση “Τεμπών” – Απίστευτες καταγγελίες από την κ.Μαρία Καρυστιανού: “Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μου είπε να μην σκαλίζω την υπόθεση”

evosmos

Leave a Comment