ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος μέσα στην νύχτα στο Μενίδι – Απειλούσε να σκοτώσει την μάνα του και την κρατούσε όμηρο – Μαχαίρωσε και τραυμάτισε αστυνομικό

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 1 το βράδυ, οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, ότι ένας άνδρας με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κρατά όμηρο μέσα στο σπίτι του τη μητέρα του, απειλεί ότι θα τη σκοτώσει και δεν την αφήνει να φύγει.
Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ανάμεσά τους η ομάδα ΟΠΚΕ καθώς και διαπραγματευτές. Άμεσα ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις και κατάφεραν να τον πείσουν να αφήσει τη μητέρα του.

Την ώρα που απεγκλωβίστηκε η γυναίκα, ένας αστυνομικός μπήκε στο διαμέρισμα και μαχαιρώθηκε από τον δράστη. Ο αστυνομικός φέρει δύο τραύματα, αλλά δεν είναι σοβαρά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος έχει μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα, όπως αναφέρει το OPEN.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αρχαιολόγος βρήκε τυχαία το κεφάλι αγάλματος ενός αρχαίου Έλληνα θεού

evosmos

Αυτός είναι ο 27χρονος Αλβανός που φέρεται να βίασε την 17χρονη – Ανήκει στην ομάδα δημοφιλούς τράπερ (φωτο)

evosmos

«Μαύρα σύννεφα» πάνω από Ελληνικό και κυβερνητικό αφήγημα: Αποχώρησε (και) η Μαριάννα Λάτση από το έργο!

evosmos

Leave a Comment