ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Κούγιας: «Στα δικαστήρια είμαι αήττητος, θα πάω στη Τούμπα»!

Δηλώσεις στο “Κανάλι Ένα 90.4” έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:
Για την υπόθεση της ποινής απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που του επιβλήθηκε: «Εγώ στα δικαστήρια είμαι αήττητος. Έγινε μια μεθοδευμένη διαδικασία από τα κορυφαία μέλη της “εγκληματικής οργάνωσης” που έστηναν αυτή την ιστορία στο παιχνίδι του Άργους με τη Κόρινθο στην οποία έχω παίξει μπάλα και είμαι πρόεδρος αυτή τη στιγμή όπου έβαλαν έναν διαιτητή, για τον οποίον δε ξέρω τι λέει ο Σπάθας που κάνει τον φίλο του Ολυμπιακού, που δυστυχώς είναι από τον Πειραιά και απέβαλε 3 παίκτες μέσα σε 15 λεπτά, έδειξε 9 κίτρινες κάρτες εκ των οποίων οι 5 ήταν τρίτες και ουσιαστικά 8 βασικοί παίκτες δε θα έπαιζαν στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής και έφτιαξε μια ψεύτικη ιστορία ότι δήθεν πήγα να τον ξεβρακώσω, ότι έδειρα έναν επόπτη, ότι έβρισα τη μάνα τους και την οικογένειά τους και ότι τους απείλησα ότι θα πάω στο σπίτι τους.

Κανείς τους όμως δε περίμενε ότι λίγους μήνες αφότου έστησαν αυτή την ιστορία θα ήμουν πρόεδρος του Ολυμπιακού και νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να με κερδίσουν χρησιμοποιώντας τακτικούς δικαστές. Δυστυχώς στον πρώτο βαθμό τιμωρήθηκα με μια πρωτοφανή ποινή, η οποία μου επιβλήθηκε όταν ανέλαβα την αντιπροεδρία του Ολυμπιακού και ουσιαστικά ήταν για να δοθεί ένα μήνυμα από την “εγκληματική οργάνωση” ότι είναι αήττητη και μπορεί να τιμωρεί τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, όμως εγώ αμέσως ενεργοποίησα όλους τους ανθρώπους που είχα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσω και στο εφετείο που έγινε τη Τετάρτη ήρθαν δύο αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου, ο δήμαρχος Κορίνθου, διεθνούς φήμης επιχειρηματίες, με αποτέλεσμα να εξευτελισθούν όλοι αυτοί και να αποδειχθεί ότι λέγαν ψέματα».

Για το γεγονός ότι θα μπορέσει να ενισχύσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Ήταν αυτονόητη η απαλλαγή μου και έτσι μπορώ πλέον (στα διεθνή παιχνίδια θα μπορούσα να είμαι έτσι και αλλιώς) ακόμη και από τη Κυριακή στη Τούμπα να είμαι και εγώ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, τον Καραπαπά, τον Κουντούρη και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, τον Τάκη Αγραφιώτη και να είμαστε ασπίδα στον Ολυμπιακό σε αυτό το κορυφαίο κατά την άποψή μου και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι γιατί ο Ολυμπιακός κερδίζοντας μέσα στη Τούμπα αυτομάτως γίνεται διεκδικητής του πρωταθλήματος, οπότε είμαστε όλοι συστρατευμένοι».

Για τις διαφοροποιήσεις που υπήρξαν στο οργανόγραμμα του Ολυμπιακού: «Έχουν γίνει συγκλονιστικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, επιτέλους ο Ολυμπιακός μετά από πάρα πολύ καιρό έχει ποδοσφαιρικό περιβάλλον στα αποδυτήριά του, γιατί δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αποδυναμωθεί εντελώς ο Κριστιάν Καρεμπέ, αυτή η τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να ενεργοποιήσει τον Κοβάσεβιτς μια τεράστια επίσης διεθνή προσωπικότητα με τεράστια παρουσία στα γήπεδα είτε με τη Γιουβέντους είτε με τις άλλες κορυφαίες ομάδες στις οποίες έπαιξε τελειώνοντας τη καριέρα του στον Ολυμπιακό όπου ξέρει τα αποδυτήρια».

Για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Πλέον ο Ολυμπιακός λειτουργεί όπως λειτουργούσε ο ίδιος προηγουμένως σαν μια μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα, η επιλογή του προπονητή ήταν πραγματικά ανέλπιστο δώρο για τον Ολυμπιακό, εύχομαι να αποκτήσει ο Ολυμπιακός έναν προπονητή σε διάρκεια χρόνου. Ο ίδιος παρότι του προτάθηκε ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο είπε ότι δε θέλει συμβόλαιο πέραν των τεσσάρων μηνών γιατί θέλει πρώτα αυτός να δει τι μπορεί να προσφέρει κάτι που δείχνει τι προσωπικότητα είναι ο συγκεκριμένος προπονητής γιατί αν ήταν σαν τους προηγούμενους θα αγκάλιαζε ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο με σκοπό σε περίπτωση της απομακρύνσεώς του να εισπράξει μια μεγάλη αποζημίωση, όπως έχει γίνει κατά κόρον στον Ολυμπιακό το τελευταίο χρονικό διάστημα».

Για τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα: «Αποκτήσαμε μεγάλους παίκτες, στη κυριολεξία, μόλις τη Κυριακή είδαμε δύο, τον Κάρμο και τον Τσικίνιο, έχουμε δει τον Μαρτίνς, θα ενσωματωθεί ο Καμπράλ και ο Όρτα και τα υπόλοιπα παιδιά που πήραμε τα οποία είναι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές».

Για τις επιτυχίες του νέου προπονητή με τη Σεβίλλη: «Είμαι βέβαιος ότι από εδώ και πέρα αυτοί που γνωρίζουν ποδόσφαιρο πραγματικά και εδώ είμαι σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον καθώς είναι εδώ αυτοί που δόξασαν τον Ολυμπιακό με τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα που πήραν στις μεγάλες ομάδες του Ολυμπιακού όπου έπαιξαν, ξέρουν και αυτό συζητούσαμε, ότι ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος αν το καταφέρει ο προπονητής μας, που θα το καταφέρει γιατί έχει δώσει εξετάσεις σε τέτοιες αντίστοιχες δύσκολες καταστάσεις πολύ μεγάλης ομάδος αφού η Σεβίλλη δεν είναι μικρή ομάδα στην ελληνική ευρωπαϊκή πραγματικότητα και το να καταφέρνεις μια ομάδα που υποβιβάζεται να τη σώσεις μέσα σε λίγους μήνες και μετά από λίγο να κερδίσεις το κύπελλο Ευρώπης απέναντι στη τεράστια Ρόμα, να χάσεις στα πέναλντι από τη Μάντσεστερ Σίτι από την οποία δεν έχασε σε κανονικό αγώνα και αυτά τα έκανε σε μικρό χρονικό διάστημα, είναι αξιοσημείωτο».

Για τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού με τη νέα τάξη πραγμάτων: «Μαζί με τη παρουσία του Καρεμπέ και του Κοβάσεβιτς που έκαναν τα αποδυτήρια χρηματοκιβώτιο τέλος πια, εκεί θα μπαίνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, ο Κοβάσεβιτς και ο Κριστιάν και είμαι βέβαιος ότι από εδώ και στο εξής στα αποδυτήρια θα υπάρχει αυτή η κυριαρχική παρουσία των τεράστιων ποδοσφαιριστών».

Για το εξωαγωνιστικό του έργο στους Πειραιώτες: «Εκτός αποδυτηρίων η παρουσία η δική μου στο νομικό κομμάτι αλλά και η παρουσία μου σε όλα τα παιχνίδια θα βοηθήσει ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα να χάνει ο Ολυμπιακός βαθμούς και τη πρωτοπορία στο πρωτάθλημα από έναν Χουάνκαρ και τα τερτίπια που μεθόδευσαν κάποιοι και που δυστυχώς δεν αντιμετωπίστηκαν με τον τρόπο που έπρεπε. Δε θέλω να πω πράγματα που αφορούν την επαγγελματική μου ποιότητα, το κύρος μου και τη προσωπική μου αξιοπρέπεια ως δικηγόρος, αλλά με τον Κούγια δικηγόρο ο Ολυμπιακός δε θα έχανε σε καμία περίπτωση την υπόθεση “Χουάνκαρ” ποτέ».

Για τα όσα έγιναν στο CAS και ο λόγος για τον οποίον δε παραβρέθηκε εκεί: «Μου μετέφεραν ότι στο CAS υπήρξαν κορυφαίοι Ιταλοί δικηγόροι υπέρ του Ολυμπιακού που είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι, δεν ήμουν εκεί γιατί την ίδια μέρα δικάζονταν η έφεσή μου στην επιτροπή εφέσεων και ήθελα οπωσδήποτε να είμαι παρόν τουλάχιστον στο παιχνίδι της Κυριακής στη Τούμπα όπου ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πραγματικά όχι απλά οχυρωμένος αλλά οχυρωμένος με “πυρηνικά όπλα”».

Για τη γιορτή του Thrylos24 και τις ευχές που θέλει να πραγματοποιηθούν για τον Ολυμπιακό: «Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του Thrylos24 για τη τιμή που μου κάνανε να με καλέσουν απόψε και χαίρομαι που είμαι μαζί τους, εύχομαι και τα επόμενα χρόνια να γιορτάσουμε μαζί και να γιορτάσουμε όταν ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί που αξίζει, όχι μόνο πρωταθλητής Ελλάδας αλλά και πρωταθλητής Ευρώπης».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η 2 ετών κόρη της Καϊλή, ντρέπεται για τη μητέρα της! – Όλα για την επικοινωνία ξεπλύματος – Θυμηθείτε τι έλεγε το Ευάκι στον Τράγκα

evosmos

Πόρτο Κατσίκι: Ελλιμενισμός πλοίου δίπλα στους λουόμενους με μουσική στη διαπασών

evosmos

Κως: 14χρονος κατήγγειλε 52χρονο Αλβανό ότι τον θώπευσε σε παραλία

evosmos

Leave a Comment