LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Μετανιωμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: “Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που έκανα με τον γιο μου. Έπρεπε να τον αφήσω”

Ανοίγοντας την καρδιά του σε μια βαθιά προσωπική δήλωση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μοιράστηκε τις στιγμές αμφιβολίας και τα διδάγματα που αντλεί από την πορεία της ανατροφής του γιου του. Αυτό το πρωί της Παρασκευής, 9 Φεβρουαρίου 2024, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Super Κατερίνα” στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο Μικρούτσικος πήρε το θάρρος να αναλύσει τις προκλήσεις και τις παραλείψεις που ένιωσε ότι υπήρξαν στον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε τον γιο του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα όσα ανέφερε
«Εύη σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά αν με ρωτήσεις ποιο λάθος έκανα στην διαπαιδαγώγηση του γιου μου είναι ότι του έκανα παραπάνω χατίρια από όσα έπρεπε να του κάνω. Επειδή λες ότι δεν του έκανα όλα τα χατίρια. Δηλαδή, ό,τι δώρο κυκλοφορούσε κάθε χρόνο στην αγορά, του είχα κάνει και για τα επόμενα 2-3 χρόνια» τόνισε αρχικά ο δημοφιλής παρουσιαστής.

«Είναι ένα λάθος να του δημιουργώ την αίσθηση της ευκολίας και των πάντων. Η υπερπροστατευτικότητα… Θα έπρεπε να τον αφήσω λίγο. Ενώ με έχεις σαν παράδειγμα, εκεί μέσα ήμουν ίσως λίγο υπερβολικός. Θέλει πολύ περισσότερο μέτρο.

Ένας λαός που δεν τον πάω υπό γενική έννοια, αλλά είναι μάγκες με τα παιδιά τους είναι οι Αμερικάνοι. Αφήνουν το παιδί να πάει να δουλέψει, Είναι στην Ανατολή και λένε ας πάει στη Δύση. Αυτό το ανεξάρτητο.

Εμείς είμαστε παραδοσιακή οικογένεια. Να κάνουμε το παιδί σαν τα μούτρα μας και ότι δεν κάναμε εμείς… Αν το παιδί σε έχει δεδομένο, ότι θα πάρω χρήματα από τη μάνα μου, δεν θα σε υπολογίσει εκεί που πρέπει» συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πότε ξεστολίζουμε τελικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

evosmos

ΤΗΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ Ο ίδιος ο πατέρας της την Κρητικιά που “έκαψε” τον 38χρονο! “Λέει ψέμματα για τις απειλές”

evosmos

Ποια είναι η πιο φθηνή μέθοδος θέρμανσης; Μάθετε για να μην χάνετε

evosmos

Leave a Comment