LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Αληθινή και ακομπλεξάριστη: Η Παναγιώτα Βλαντή μαζεύει ελιές στα κτήματα και όλοι την αποθεώνоυν

Η Παναγιώτα Βλαντή υπήρξε και είναι ακόμα μία από τις πιο όμορφες, ερωτικές και ποθητές γυναίκες που πέρασαν ποτέ από τη μικρή οθόνη.

Οι ρόλοι της έμειναν στην ιστορία

Ο ερωτισμός της και η απλότητά της, η ομορφιά της χωρίς να προσπαθεί βγαίνει τόσο φυσικά που μπορεί να εμπνεύσει και να ζωντανέψει ακόμα και μια πολύ απλή και συνηθισμένη φωτογραφία ή πλάνο, απλά επειδή υπάρχει μέσα της.

Αυτό συνέβη στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός ανέβασε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις συνόδευσε τη λεζάντα: «Τα αγαθά κόποις κτώνται».

Στις φωτογραφίες η ηθοποιός φοράει τα γάντια της, ένα κολάν και μία ροζ φανέλα και χαμογελώντας στέκεται όρθια μπροστά από τις ελιές που έχει μαζέψει. Μία απλή φωτογραφία που υπό άλλες περιπτώσεις θα προσπερνούσαμε όλοι, με την προσθήκη της Παναγιώτας Βλαντή έγινε μία φωτογραφία που μπορείς να χαζεύεις πολλή ώρα.

Δείτε την εδώ

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θέλουν με κάθε τρόπο να τελειώσουν το καλάθι της νοικοκυράς – Έρχονται νέες ανατιμήσεις το Σεπτέμβριο στα σουπερ μάρκετ

evosmos

Χαμός στον αέρα της εκπομπής του Γ.Παπαδάκη με περαστικό – Φώναζε «αμόρφωτε» σε ρεπόρτερ (βίντεο)

evosmos

Τροχαίο στην Ηγουμενίτσα – Οδηγός τράκαρε ενώ προσπάθησε να αποφύγει ζώο

evosmos

Leave a Comment