ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: “Το έκανε ο έξω από εδώ” – Τα πρώτα λόγια της μητέρας που σκότωσε το βρέφος της

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι στο Μακροχώρι του Δήμου Βέροιας, όπου μητέρα χτύπησε μέχρι θανάτου το -μόλις έξι μηνών- βρέφος της.
Η 37χρονη στη Βέροια όρμησε στο -μόλις έξι μηνών- βρέφος της και το χτυπούσε ανελέητα μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών, τα οποία βγήκαν έξω και κάλεσαν σε βοήθεια τον παππού και τη γιαγιά, γονείς της μητέρας τους.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο newsit.gr, ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας “τι έκανες; τι έκανες;”, με την μητέρα να απαντά “δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ”.

Το βρέφος μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου υπέκυψε στα τραύματα του.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι η 37χρονη συλληφθείσα, η οποία απέκτησε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά από τον πρώτο της γάμο, είχε νοσηλευτεί με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ δεν είχε καθόλου επαφές με τον πατέρα του έξι μηνών αγοριού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πέταξαν σε οικόπεδο τη βάρκα του Σήφη Βαλυράκη και μαζί τα όποια αποδεικτικά στοιχεία

evosmos

Αμμουλιανή: Το νησάκι της Χαλκιδικής που κάθε μέρα 20πλασιάζει τον πληθυσμό του (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές του DEB στην Θράκη ζητούν να φύγει ο Ελληνικός Στρατός από μειονοτικά χωριά!

evosmos

Leave a Comment