ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγουν στόματα στη Νίσυρο – Κι άλλο παιδί είχε πέσει “θύμα” του αρχαιοφύλακα

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως και για άλλα ανήλικα παιδιά, θύματα του 50χρονου αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας για ασέλγεια σε 10χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, μια εξ αυτών αφορά 15χρονο μαθητή Γυμνασίου, ο πατέρας του οποίου κατήγγειλε ανάλογο περιστατικό.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του πατέρα, όλα ξεκίνησαν, όταν ο γιος του μαζί με άλλους συμμαθητές του πήγαν στο μουσείο. Ο 50χρονος φέρεται να τους οδήγησε σε ξενώνα όπου διέμενε και τους παρουσίασε πορνογραφικό υλικό προχωρώντας παράλληλα και σε “επεξηγήσεις”, όπως είπε ο πατέρας του 15χρονου.

Το συμβάν έγινε το 2024, όμως ο μαθητής το αποκάλυψε στον πατέρα του αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας για ασέλγεια σε βάρος του 10χρονου την προηγούμενη Δευτέρα 15 Απριλίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 37χρονος με αρτηριακή αιμορραγία – Προσπάθησε να σκοτώσει φίδι

evosmos

MIA KAΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ “ΓΙΑΤΡΩΝ” ΕΒΓΑΛΕ 200.000 ΕΥΡΩ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΑ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΑΝ!

evosmos

Πάτρα: Συμβουλές για «ταβερνάκια και χαλαρό ποτό» στην Καστοριά ζητούσε η μητέρα δύο μήνες μετά το χαμό της Μαλένας

evosmos

Leave a Comment