ΕΛΛΑΔΑ

Απίθανο εξιτήριο από Νοσοκομείο της Λάρισας: Η νοσηλεία πέτυχε, ο ασθενής… απεβίωσε!

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά! Έδωσαν εξιτήριο σε ασθενή που πέθανε, γράφοντας μάλιστα πως η έκβαση της νοσηλείας του είναι καλή.

Στο εξιτήριο όπου έχουν σβηστεί όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, αναφέρεται πως προσβλήθηκε από κολοβακτηρίδιο νοσηλεύτηκε με την έκβαση μάλιστα της νοσηλείας του να είναι καλή αφού χαρακτηρίζεται βελτιωμένη.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Όταν όμως μία σειρά παρακάτω διαβάζει κανείς τον τύπο της «εξαγωγής», δηλαδή τον τρόπο που πήρε εξιτήριο ο ασθενής, βλέπει πως… πέθανε!

«Όλη η αθάνατη Ελλαδάρα σε ένα εξιτήριο. Η νοσηλεία επέτυχε αλλά ο ασθενής απέθανε. Όμως, μάλλον θα έγινε ζόμπι, οπότε κάθε φορά που θα ξαναπηγαίνει στο νοσοκομείο, θα πρέπει να έχει μαζί του το χαρτί, διότι δεν κρατάν ηλεκτρονικό αρχείο ή δεν έχουν αρχίσει να καταχωρούν τα ζόμπι.» σχολιάζει ο κ. Τζήμερος.

ejitirio

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αποκάλυψη από Γ.Πετράκο: «Το υπ. Υγείας ζητεί να καταγραφεί το προσωπικό των νοσοκομείων που αρνείται να κάνει εμβόλιο»!

evosmos

Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει το Ισλαμικό Τέμενος στον Βοτανικό

evosmos

Ιουλία Κουκουβέ: Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα και με έβαζε να κάνω πράγματα με το ζόρι

evosmos

Leave a Comment